Emma Toussain
Emma Toussain Reality 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Leenderts logee, kattige ‘hondenhater’ Loes uit B&B Vol Liefde, gaat viral op Twitter

We zijn nog maar net begonnen met B&B Vol Liefde en de memes schieten alweer uit de grond. Zo is de huisgenoot van Marian, Eduardo, al een grote stoorzender door zijn aanwezigheid. Maar ook Loes, de logee van Leendert, is een bijzondere. Zo heeft ze het niet zo met honden en laat ze dat ook op een kattige (haha) manier weten.

Leenderts logee, kattige ‘hondenhater’ Loes uit B&B Vol Liefde, gaat viral op Twitter

Ben je op zoek naar de liefde? Dan gaat dat niet zonder slag of stoot. Leendert is eerst wel heel erg fan van Loes en denkt dat het echt iets kan worden. Maar al snel blijkt dat Loes niet zo’n fan is van een aantal dingen. Zo is ‘haar’ kast, die ze krijgt in zijn huis, niet leeg. En ook de hond van Leendert is toch wel wat vervelend. Zo zit de hond normaal altijd in de auto, dus daar zaten hondenharen. Leendert had de auto wel schoongemaakt, maar toch was Loes niet helemaal blij. “Hij was redelijk schoon. Maar wel een hond-auto. Een auto met hond. Ik ben geen auto met hond gewend, maar het is oké”, vertelt ze tegen de camera. Ok Loes.

Maar de hond heeft het sowieso een beetje gedaan, ze is geen fan. “Ik vond de hond in het dorp erg aanwezig. Noah is wel een kind. Daar moet ik even aan wennen. Ik heb ook gelijk al voorgesteld om een volgende keer de hond niet mee te nemen.”

Mensen vinden Loes maar een zeikstraal en zijn wél fan van de hond:

Blijvertje?

Ook niet heel erg handig om iets meteen af te zeiken, als je weet dat het dierbaar is voor de man waar je logeert. Ach ja.. het blijft B&B Vol Liefde. Met alle kandidaten die eigenlijk gewoon heel erg eigenaardig zijn. Loes en Leendert hebben trouwens ook nog even een moeilijk moment als het gaat om overleden dierbaren, Leendert onderbreekt Loes en Loes vindt daar wat van. Natuurlijk is het lastig om te peilen hoe een ander communiceert als je elkaar net kent en dat praten ze dan ook uit. Maar of deze vrouw een blijvertje is.. weten we niet.

Nieuwe B&B Vol Liefde-eigenaren bekend, déze knapperd springt er boven uit