Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Rianne Meijer is op de helft van haar zwangerschap en laat dat zien in mooie buikvideo

Rianne Meijer is in verwachting en ze deelt graag haar zwangerschap met haar trouwe volgers. Dat het niet altijd even makkelijk was voor haar, dat weten we ook. Rianne is een open boek en deelde eerder ook al vervelend nieuws over een miskraam. Momenteel is ze 20 weken zwanger en gaat alles goed en vindt ze het dan ook ontzettend leuk om te delen hoe het nu met haar gaat. Vanochtend plaatste ze een voortgangsvideo, waarin te zien is dat haar buik lekker groeit.

Influencer Rianne Meijer laat vol trots haar 20-weken buik zien

Begin mei verraste Rianne iedereen met een hele lieve video waarin te zien is dat zij en haar man Roy in verwachting zijn van een kindje. De twee zijn gelukkiger dan ooit en iedereen mag het weten. Rianne staat bekend om haar liefde voor delen en is niet bang om open en eerlijk te zijn op socia media. Dat doet ze in slechte tijden, maar dus ook in goede tijden. En het is zó leuk om te zien hoe goed het gaat. Ondanks de zwangerschapskwaaltjes, die iedereen wel heeft.

Vorig jaar mei trouwde Rianne met haar grote liefde Roy in Italië, en het was een prachtige sprookjesbruiloft. De kleine baby is dan ook echt de kers op de taart. Wel hebben ze al twee ‘kindjes’, honden Harvey en Rosie. De honden komen ook regelmatig op Instagram en we zijn ook heel erg benieuwd hoe die het gaan doen als oudere broer en zus.

Sharing = caring

Ook beste vriendin Jessie Jazz Vuijk is zwanger en dit avontuur delen ze dan ook samen. Ze vertelden eerder dan ook hoe ze erachter kwamen dat ze tegelijk zwanger zijn. Ze sloten een jaartje geleden namelijk een zwangerschapsdeal en dit pakte wel erg bijzonder uit.. zwanger zijn met je bestie is natuurlijk ook echt een dream.

Vader Frenkie De Jong onthult op de radio hoe ver Mikky al is in de zwangerschap