Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 24 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Influencer Rianne Meijer is getrouwd met grote liefde Roy en de prachtige foto’s wil je echt even zien

We worden steeds ouder en dat betekent dat we steeds bewuster gaan meemaken dat leeftijdsgenoten gaan trouwen, een huis kopen of misschien zelfs wel kinderen krijgen. Als je zelf nog niet toe bent aan die fase, kan het wel héérlijk zijn om bij anderen te kijken hoe zoiets gaat. Helemaal als het influencers betreft, want die weten er wel een groots evenement van te maken. Rianne Meijer trouwde gisteren met haar grote liefde Roy Atiya in het mooie Italië en de foto’s zijn, zoals je je misschien wel voor kunt stellen, prachtig.

Die wil je vast wel even zien.

Rianne Meijer

Je kent d’r vast wel; de mooie maar vooral verrrry nuchtere influencer Rianne Meijer. Dagelijks posts ze herkenbare foto’s en video’s en zorgt ze ervoor dat mensen vooral ook de minder glamoureuze kant van het ‘influencer-leven’ kunnen zien.

Ze is al een tijdje samen met Roy en samen hebben ze twee hondjes, Harvey en Rosie. In 2020 vroeg Roy Rianne ten huwelijk en als je haar volgt heb je dit toen vast wel voorbij zien komen. Zo niet.. aanschouw:

Bruiloft

Gister was het dan zover, de dag van de bruiloft! Het gelukkige koppel trouwde in Italië, in het bijzijn van vrienden en familie. Ook een aantal bekende vrienden, zoals Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk waren aanwezig. Afgelopen dagen werden er al volop foto’s en video’s gedeeld van de locatie en het gezelschap. Vanmorgen konden we éindelijk zien hoe de bruiloft (en Rianne!) er uit zag. Ze draagt een prachtige jurk en de locatie is AMAZING. Daar wil iedereen wel trouwen, toch?

OMG! Wordt deze bekende Nederlander de nieuwe Bachelor?