Emma Toussain
Emma Toussain Reality 24 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ in Argentinië begint al veel sneller dan je denkt

Na zes seizoenen ‘Het Perfecte Plaatje’ gaat het tv-programma voor een speciale editie de grenzen over. Voor dit extra seizoen pakken acht BN’ers hun koffers en reizen ze af naar Argentinië. In dit prachtige land voeren zij verschillende opdrachten uit in de strijd om de beste foto.

Het perfecte plaatje

Onder leiding van presentator Tijl Beckand en vast jurylid William Rutten, strijden Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Renée Soutendijk, Tim den Besten, Babette van Veen, Maurice Lede, Thomas Berge en Roxanne Kwant voor de felbegeerde titel. ‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’ is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Buenos Aires

De hobby-fotografen starten bij aankomst in de bruisende hoofdstad Buenos Aires, waarbij ze voor hun eerste shoot de Argentijnse straten op worden gestuurd. De deelnemers worden in het diepe gegooid, waarbij hun creativiteit meteen op de proef wordt gesteld. Tijd voor een dagje rust is er na de opdracht niet! Want ze duiken de volgende dag direct de studio in voor een sieradenshoot. Wie schiet de beste foto’s en mag blijven? En voor wie ligt er een retourticket naar Amsterdam klaar?

Het perfecte plaatje
Bron: William Rutten

In de tweede aflevering nemen de BN’ers het tegen elkaar op in twee temperamentvolle shoots. Zo gaan de fotografen op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie en staat er een gemaskerde naaktshoot op het programma. De weken daarna worden de opdrachten steeds uitdagender en wordt de strijd heviger. Wie haalt het tot de finale en gaat er uiteindelijk vandoor met de winst?

Wij zitten er in elk geval klaar voor! Jij ook?

Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’