Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Jade Anna gaat voor gezinsuitbreiding, volgers vinden er wat van

Jade Anna heeft een beetje een ‘you hate or love her’ imago en dat betekent dat bij alles wat ze doet, of heel veel haat of liefde ontvangt. Natuurlijk is ze al jaren onderwerp van gesprek door haar relatie met YouTuber Gio (waar ze nu weer mee gaat na de break), maar nu gaat het om heel iets anders. Jade heeft namelijk twee kittens in huis genomen, maar dat vinden haar volgers niet zo leuk.

Jade Anna gaat voor gezinsuitbreiding, volgers vinden er wat van

De nieuwe kittens van Jade heten Bruno en Rover en ze zijn wel héél erg lief. Volgers vinden het alleen wat lastig dat Jade vrijwel nooit thuis lijkt te zijn en iedereen maakt zich zorgen om de zorg van deze beestjes. Maar.. daar zal ze wel over nagedacht hebben. Leef en laat leven! Toch vinden veel volgers het lastig om niks te zeggen..

@jadeanna

Welcome home Bruno & Rover

♬ price tag – speed sounds

Een greep uit de reacties: Jullie hebben er gelukkig niet al genoeg rond lopen en als ze dalijk een jaar oud zijn dan zijn ze groot en dan koop er er weer gwn 2 kittens bij” en “elke keer als ik deze meid zie heeft ze een nieuwe kitten”

en “Hartstikke lief! Hoop dat je wat meer thuis bent voor de kittens ipv alleen maar reizen en de beestjes 90% aan anderen over laten.”

Gelukkig vinden ook heel veel mensen het leuk voor haar en roepen anderen op niet zo te zeuren: “Waarom reageert iedereen zo negatief kijk hoe blij ze is met der nieuwe katjes laat der lekker genieten mensen zijn gewoon jaloers op haar…”

Laten we haar nou lekker blij laten zijn met die katjes. Lief zijn ze zeker.

Nog meer gezinsuitbreiding

Wie er óók voor gezinsuitbreiding gaat, is Rianne Meijer. Maar dan voor een échte baby. Ze is inmiddels twintig weken zwanger en deelt een update van haar buik, die al lekker aan het groeien is. Lief!

De TikTok viral burnt toast theory vraagt ons om negatieve dingen positief te bekijken