Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 26 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Gio en Jade geven update over woonsituatie: gaan ze dan toch weer samenwonen?

De relatie van YouTuber Gio Latooy en Jade Anna van Vliet blijft een veel besproken onderwerp. Het leeftijdsverschil tussen de twee tortelduifjes was iets waar veel volgers een mening over hadden. Nu hun volgers dat eenmaal achter zich hebben gelaten focussen zij zich op iets anders: de woonsituatie van de twee. Want hoe zit dit nou? Ze zijn bijna elke dag samen, maar Jade heeft ondertussen wel een eigen huis gekocht?

Gio en Jade

Terwijl Jade pas 18 is en Gio 24, hebben ze inmiddels (met een kleine break-up tussendoor) al meer dan twee jaar een relatie. In februari 2021 werd het officieel tussen de twee en konden hun volgers meegenieten van de romance. Maar ook de minder leuke momenten legt Gio vast in zijn vlogs, zo konden wij afgelopen december zien hoe de twee door een break-up gingen. Inmiddels hebben ze elkaar weer helemaal teruggevonden en spat de liefde er vanaf.

Woonsituatie

In de vlogs van Gio konden zien hoe Jade op 17-jarige leeftijd introk bij in zijn huis in Krimpen. Een aantal maanden later bleek dit toch niet goed te zijn geweest voor hun relatie, waardoor er een break-up volgde. Jade verhuisde terug naar haar moeder in Heemskerk en kocht hier op 18-jarige leeftijd haar eigen huis. Na een tijdje bleek het toch goed te komen tussen Gio en Jade. Niet alleen hun volgers, maar ook hun ouders begonnen zich daarom af te vragen hoe de lovebirds hun woonsituatie in de toekomst zien.

Toekomst

In de meest recente vlog van Gio gaat hij met Jade en zijn ouders in gesprek over hoe de tortelduifjes hun toekomst voor zich zien. Zijn vader begint het gesprek over samenwonen. Hij vraagt zich af hoe de twee dit voor zich zien. Marcel, de vader van Gio, noemt het een lat-relatie, ook wel: living apart, together. In het gesprek legt Marcel uit dat Gio en Jade beide nog op de leeftijd zijn dat ze nog bij hun ouders zouden kunnen wonen.

Bij hen is het een andere situatie omdat de twee straks beide een eigen huis hebben en ondertussen wel een relatie hebben, maar niet samenwonen. Ook Gio zijn moeder heeft hier wat over te zeggen: ”Normaal gesproken woon je nog thuis en ga je vanuit je ouderlijk huis samenwonen. Jullie hebben je eigen huis en gaan waarschijnlijk daarna pas samenwonen.”

Hoe de twee het zelf voor zich zien? Gio weet het nog niet precies, hij denkt dat ze of gaan besluiten om later samen een huis te kopen of dat ze een eigen huis juist wel prettig vinden. Jade zegt hierop: ”Ik denk dat wij heel veel of met zijn tweeën bij mij of bij jou zijn.” Toch blijft het een lastige situatie vanwege de afstand tussen hun twee huizen en de katten die Gio en Jade beide hebben. In het gesprek komt het erop neer dat Gio en Jade over drie tot vier jaar misschien wel samen een huisje willen kopen. Ook geven zij aan dat wanneer ze samenwonen en alles goed gaat, na een aantal jaar misschien wel kinderen willen.

Samenwonen

Marcel haakt hierop in en zegt dat ze samen wel echt een heel mooi huis zouden kunnen kopen en zelfs kunnen laten bouwen. ”Ik zou mijn huis in Krimpen kunnen verkopen en Jade zou haar huis in Heemskerk kunnen verhuren. Met dat geld kunnen we samen iets kopen”, aldus Gio. Het enige wat dan nog overblijft, is de locatie. Want waar zouden de twee willen wonen? ”Ik zou niet meer in zo’n afgelegen plek als Krimpen willen wonen omdat het voor mij te ver weg is van alles”, vertelt Jade. Ook geeft zij aan dat de twee wel een vrijstaand huis zouden willen en misschien wel in Vinkeveen. ”Hier is mooie natuur en je zit dicht bij Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. We gaan ook nooit bij beide onze ouders dicht bij kunnen wonen. Dus als we oppas nodig hebben moeten we altijd een uur naar een van onze ouders rijden.”

Een beslissing hebben Gio en Jade duidelijk nog niet gemaakt. Gelukkig hebben de twee nog genoeg tijd om hier over na te denken.

Huh?! Is Emma Heesters dan toch nog samen met haar ex Wesley Hoedt?