Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn ze weer bij elkaar? Gio en Jade gaan samen op vakantie naar Dubai

De breakup van Gio en Jade was niet te missen. Afgelopen december werd het openbaar gemaakt dat ze uit elkaar gingen. De twee bleven nog altijd vrienden en hadden het alsnog gezellig samen.. nu blijkt dat ze het zo gezellig hebben, dat ze samen een vakantie naar Dubai hebben geboekt?!

Gio en Jade samen naar Dubai

Eerst leken ze beiden toch door te gaan met hun eigen leven én zelfs met andere love interests. Gio trok veel op met een meisje uit België, genaamd Athena. Ook Jade was op date gespot, met Love Islander Job Stevens. De voormalig tortelduifjes zagen elkaar de eerste maand na hun breakup maar weinig. Sinds afgelopen weken is hier flink wat verandering in gekomen en is Jade weer vaak te zien in de vlogs van Gio. Er gaan zelfs geruchten rond dat Gio z’n auto op Valentijnsdag is gespot bij Jade voor de deur.

Op vakantie

De twee lieten al eerder in een vlog weten dat ze elkaar miste als travelbuddy’s, maar dat ze hier daadwerkelijk wat mee zouden doen hadden we niet verwacht. In Gio’s recente vlog kondigt hij aan dat ze vliegtickets naar Dubai hebben gekocht en dat Jade nog een hotel gaat boeken. “We dachten gewoon fuck it, lets go“, aldus Gio.

Reacties onder de volgers

Aan de reacties onder de vlogs te zien hopen kijkers dat er weer iets zal opbloeien tussen de twee. Zo reageert iemand: “Zo leuk dat jullie het nog zo goed kunnen vinden en gewoon doen wat jullie willen!! Stiekem hoop ik dat jullie in Dubai elkaar weer vinden en weer samen komennn.” Een andere reactie met veel likes laat weten: “Wie heeft nog meer het gevoel dat ze weer samen zijn maar nog niet openbaar maken en als ze wat langer bij elkaar zijn dan het gaan zeggen??!!”

Bekijk hier de vlog hieronder:

Zo krijg jij je zelfvertrouwen terug na een nare break-up