Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Is deze 18-jarige Vlaamse dame de nieuwe crush van YouTuber Gio?

YouTuber Gio Latooy en Jade Anna zijn inmiddels een aantal weken uit elkaar, maar het lijkt niet op alsof Gio daar veel veel last van heeft. Hij is namelijk lekker op de vlog-tour en dat doet hij samen met de Vlaamse Athena van Dore. De 18-jarige is regelmatig te zien in zijn video’s en ze is uitgebreid aan het woord. Als Gio haar vraagt zich even voor te stellen, noemt ze nadrukkelijk dat ‘zij wél 18 jaar is’, een kleine sneer naar de relatie tussen hem en zijn ex Jade. Ook zijn ze innig in de club gespot, daar vertellen we zometeen meer over.

Is dit de nieuwe vriendin van Gio Latooy?

Athena is zelf niet zo goed terug te vinden op social media (afgesloten accounts) maar ze is wel duidelijk in Gio’s vlog te zien. In zijn vlog van twee dagen geleden gaat hij samen met Athena België ‘ontdekken’, zo zegt hij het.

Veel volgers van Gio zijn dan ook fan van Athena

De Vlaamse valt goed in de smaak bij de volgers van Gio: “Athena is gewoon zo oprecht. Alles wat ze doet komt uit haar hart. Haar enthousiasme is aanstekelijk,” reageert een kijker. Er zijn meer positieve reacties. “Wat leuk! Dat jullie elkaar blijven zien. Ze is gewoon zichzelf, geen greintje arrogantie en is zo ontwapenend. Laat de afstand jullie nooit tegen te houden om iets op te bouwen al is het nu vriendschap of liefde. We <3 Athena.”

Ook zijn de twee lovebirds samen in een club gespot, dus er lijkt welgedelijk iets aan de hand te zijn.

 

https://www.beautify.nl/ronie-flex-is-gespot/