Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Entertainment 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Rapper Ronnie Flex innig gespot met een onbekende dame in de club

We weten inmiddels dat er wat trouble in paradise is tussen Ronnie Flex en Demi de Boer. Demi gaf eerder aan op Instagram dat de twee momenteel even apart wonen, maar deze reden is nog niet bekend. Ze zijn nog steeds een gezin, maar in een ander vorm. Ronnie is recentelijk wel gespot met een andere dame in een club, dus laten we hopen dat de relatie dan ook nu écht voorbij is.

Demi over de situatie met Ronnie

Het is bij fans al een langere tijd opgevallen dat het minder goed gaat tussen Ronnie en Demi. Na het succes van hun Videoland serie ‘Voor Altijd Samen‘ is het langzaam bergafwaarts gegaan. Zo waren Ronnie en Demi op de verjaardag van Nori nergens samen te bekennen. Ze waren alleen apart te zien op foto’s van het feest. Ook in de vlogs van Demi was Ronnie nergens te bekennen. Na enige tijd begonnen mensen zich af te vragen of de twee uit elkaar waren. Demi gaf later via haar Instagram Story antwoord op de vraag waar veel mensen op zaten te wachten. Ze gaf aan dat ze enkele tijd geleden het besluit hebben genomen om apart te wonen. Dit zou om meer ruimte te geven aan elkaar. Ze zijn volgens haar wél nog een gezin, alleen in een andere vorm. Misschien dan tóch niet ‘voor altijd samen’…

Ronnie Flex
Roddelpraat

Demi heeft in haar vlogs ook laten weten dat ze momenteel in een verhuizing zit. Ze heeft een knus appartement gevonden waar ze samen met Rémi intrekt. Het appartement is nog niet helemaal af, maar in de tussentijd verblijft ze samen met haar dochter bij haar moeder. Dit bevestigt dus inderdaad dat de twee niet meer samenwonen en definitief apart van elkaar leven.

Ronnie en de anonieme dame

Ronnie is druk bezig met zijn carrière, waaronder De Vrienden van Amstel Live. Een drukke periode vol optredens en natuurlijk feesten. Afgelopen weekend heeft Juicechannel een filmpje gekregen waar Ronnie te zien is met een andere dame aan een bar. De omgeving lijkt op een club waar housemuziek wordt afgespeeld en alcohol wordt geschonken. Je ziet de twee heel close bij elkaar staan en met elkaar praten. Wie de dame is, weten we niet. En of hij verder is gegaan met zijn leven weten we ook niet honderd procent. Het zou een vriendschappelijk gesprek kunnen zijn, maar misschien ook niet. Wat denken jullie?

Ronnie Flex
@juicechannel__ via Instagram

Babynieuws! Demi de Boer is bevallen van een dochtertje