Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Demi de Boer is bevallen van een dochtertje

Ronnie Flex en Demi de Boer hebben leuk nieuws gedeeld via Instagram. Demi is namelijk bevallen van haar eerst dochtertje. Dit is het eerste kind van het koppel, Ronnie Flex heeft al een dochtertje, Nori, uit een eerdere relatie. Op Instagram deelt Ronnie schattige foto’s met de pasgeboren baby.

Ronnie Flex en Demi de Boer

Demi de Boer is bevallen van een dochtertje, maakt ze via Instagram bekend. Daarbij werd ook de naam van de pasgeboren baby bekend. Het dochtertje heet Rémi Ayoki. Onder de Instagram-post schrijft Ronnie ‘Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. en we blijven bij je voor altijd en daarna.’

In 2018 werd Ronnie Flex vader van zijn eerste dochtertje Nori, die hij samen kreeg met DJ Wef. Zij hadden toen geen relatie met elkaar. Een jaar daarna ontmoette hij Demi de Boer, een van de dochters van oud-voetballer Frank de Boer. In maart 2020 maakten de twee hun relatie Instagram official. Afgelopen zomer maakte het koppel bekend in verwachting te zijn.

Documentaireserie

De zwangerschap van Demi de Boer was te volgen in de documentaire van Ronnie Flex, genaamd Ronnie: Voor Altijd Samen. Ook dochtertje Nori was te zien in de documentaire, die om de week bij Ronnie is. Hierin zagen we dat ze mee gaat met spullen kopen voor de babykamer en hoe goed de band is tussen Nori en Demi.

Ook krijgen we natuurlijk te zien hoe het koppel elkaar heeft ontmoet. Ronnie kwam wel twee keer per week in de winkel waar Demi werkte en elke keer kocht hij wat nieuws. Terwijl hij dit eigenlijk helemaal niet nodig had. Dit deed hij omdat hij eigenlijk best verlegen was. Uiteindelijk heeft een vriend van Ronnie hem geholpen en dat was het begin van de lovestory.

Oud Temptation Island-deelnemer Sonny werkt aan eigen show