Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok make-uptrend zou je aantrekkelijker maken en gaat compleet viral

Er gaat een nieuwe make-uptrend viral op TikTok en deze gaan we zeker een keer proberen. De beauty influencers zijn achter een simpele make-uphack gekomen die de aandacht trekt naar je ogen en zorgt voor vele complimenten. En misschien zelfs wel een date.

Wie wil dat nou niet?

#FourDots make-uptrend

Deze TikTok-trend heet de #FourDots make-uptrend. De trend houdt in dat je vier stippen eyeliner rondom je ogen plaatst. Het zorgt ervoor dat je er nog aantrekkelijker uit gaat zien, en de trend ziet er ook nog eens mooi uit.

@soymilkisbetter

Maybe pt. 2 if anything crazy happens but prolly not

♬ TWINNEM – Coi Leray

TikTokker @soymilkisbetter probeerde deze nieuwe make-uptrend, de video waarin ze deze trend uitprobeerde heeft nu al meer dan vijf miljoen views. En dit was het resultaat:

“Ik probeerde vier stippen rondom je oog op werk… binnen vijf minuten op de werkvloer – kreeg ik een compliment op mijn make-up van een meisje, een man in de supermarkt vroeg wanneer ik naar zijn afdeling overstap.. en noemde me slim.” Ze voegde daar aan toe: “Een man in de metro sprak met me over de muziek waar hij naar luisterde op de middelbare school.”

Deze manier van contouren gaat je leven compleet veranderen

Haar make-uplook bestond uit zwarte eyeliner met een glinsterende highlight in de binnenhoek van haar oog, samen met witte #FourDots op elke hoek, boven het ooglid en onder de wimperlijn. Later vertelde ze dat ze de NYX Epic Ink Liner in Pure White heeft gebruikt voor de #FourDots.

Andere resultaten

Meerdere mensen hebben gebruikgemaakt van deze trend. Een andere fan van deze #FourDots-trend reageerde met hun resultaat, “Mijn vriend kon niet stoppen met staren! Hij bleef me complimenten geven. En toen postte hij mij enthousiast op zijn story.”

Iemand anders vertelde ook over haar ervaring, “Ik heb dit gisteravond gedaan. Zwarte stip bovenaan en bij het einde van de wing, witte stippen in ooghoek en onder. Twee mensen kochten drankjes voor mij en ik kreeg het nummer/de Facebook van een meisje en vier jongens.”

Maar wat is het geheim achter deze make-uptrend? Hoe komt het dat je zoveel complimenten krijgt of zelfs een date scoort? Misschien komt het wel doordat de aandacht wordt getrokken naar je ogen, een TikTokker had hier een andere theorie over, “Heb je ooit gedacht dat de actie om dit onbewust te doen je meer zelfvertrouwen geeft waardoor deze situaties gebeuren?”

Het is zeker iets wat je aan het denken zet, maar de #FourDots-trend is zeker de moeite waard om uit te proberen.

Stick-on make-up is de nieuwste make-uptrend en wij zijn fan