Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil jij langere wimpers? Deze mascara’s mét serum moet je hebben

Als je niet gezegend bent met lange en donkere wimpers is mascara echt een uitkomst. Het is dan ook een makkelijke optie en snelle optie: je kunt ‘s ochtends in een aantal seconden zorgen voor mooie wimpers. Als je je wimpers wil laten groeien door middel van een serum kan dat een aantal maanden duren voordat je resultaat ziet.

Daar moet je wel geduld voor hebben.

Wimperserum

Wat doet een wimperserum nou eigenlijk precies? Een wimperserum zorgt er voor dat je wimperhaartjes langer en voller worden, maar ook dat ze uiteindelijk minder gaan uitvallen. Ook is het serum veilig voor de dunne huid rondom je ogen Een mascara zorgt voor snel effect maar kan ook zorgen voor het afbreken van de wimpers. Je moet het er tenslotte ‘s avonds van af halen. Met waterproof mascara ben je ook nog eens extra aan het boenen, dus zorg wel dat je passende make-upremover hebt. Ben je van plan om een losse wimperserum aan te schaffen? Let dan goed of er geen irriterende stoffen zoals Bimatoprost in zitten. Je moet van een wimperserum geen geïrriteerde ogen krijgen.

Alles in één

Mocht je geen geduld hebben voor een wimperserum, dan is een mascara mét serum een uitkomst. Zo heb je ‘s ochtends mooie zwarte wimpers en worden je wimpers ook nog eens verzorgd door het serum. Het klinkt als een mooie oplossing, toch hebben nog niet heel veel merken een mascara met wimperserum. Ben je toch enthousiast geworden? Mooi, want we zetten er een aantal op een rijtje.

BareMinerals Strength and Length Serum-Infused Mascara

Deze mascara van BareMinerals is een favoriet onder veel beautyliefhebbers én van ambassadeur Hailey Bieber. Hailey heeft zelfs een keer toegegeven dat ze haar huis niet verlaat zonder eerst deze mascara op te doen.

Mascara
Douglas

Rimmel Lash Accelerator Mascara

De mascara van Rimmel is een van de meest betaalbare producten en ook gewoon verkrijgbaar in de drogist. Ook deze mascara belooft een gladde en zachte formule zonder klontjes. Ook zit er biotin en Procapil in voor de versterking van de wimperhaartjes.

Mascara wimper
Rimmel

Wander Beauty Upgraded Lashes Treatment Mascara

De mascara van Wander met is een van de meest recent uitgebrachte mascara’s waar ook serum in zit. De mascara bevat zelfs koperpeptiden om de wimpers te versterken. Ook is de bedoeling dat er helemaal geen korrels in de mascara zitten door de zachte formule. Klinkt ons als muziek in de oren!

Mascara wimperserum
Revolve

Zo houd jij je wimpers gezond en lang tijdens de lockdown