Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Zien! Kroonprinses Amalia krijgt een unieke documentaire over haar leven

Kroonprinses Amalia krijgt, ter ere van haar achttiende verjaardag, een documentaire bij Net5. In de documentaire genaamd ‘Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon’ volgen we verschillende verhalen van mensen die dichtbij de troonopvolgster staan. Deze mensen vertellen over Amalia en over hoe zij in het leven staat.

Dat wordt kijken!

Unieke documentaire

Het is nog niet bekend om welke mensen dit gaat. Dus of we Willem-Alexander, Máxima of misschien wel een zus aan het woord zien, weten we nog niet. Wat we wel weten is dat het gaat om een uniek inkijkje in het leven van de jonge prinses. Hoe is het voor haar om de troonopvolgster te zijn?

Er wordt vooral ingegaan op haar jeugd en op haar opvoeding. Ook zien we hoe prinses Amalia omgaat met social media en hoe ze dat combineert met haar rol als troonopvolgster. Haar ouders, Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben altijd hard gewerkt om hun kinderen ‘zo normaal mogelijk’ te laten opgroeien.

Social media

De zus van Amalia, Prinses Alexia, kwam laatst in het nieuws omdat er foto’s van haar privé-account uitgelekt zouden zijn. De prinses is momenteel in Wales en volgt lessen op het UWC Atlantic College om haar opleiding af te maken. Op de foto zou Alexia in lingerie te zien zijn, iets wat ongepast is omdat het tegen de mediacode ingaat maar ook omdat de prinses minderjarig is.

Ben jij ook zo benieuwd naar het leven van Amalia? De documentaire is op maandag 6 december om 20.30 uur, een dag voor Amalia’s verjaardag, te zien op Net5.