Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

WHUT?! Volgens geruchten zijn Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer bij elkaar

Er is de laatste tijd behoorlijk veel gebeurd in de levens van Rose Bertram en Gregory van der Wiel. Nadat het bekend was geworden dat de twee uit elkaar gingen, heeft Rose het erg gezellig gehad met Thijs Boermans tijdens Expeditie Robinson, waardoor zij ook eerder het programma moest verlaten. Hierna gingen er nog verhalen rond over haar en voetballer Mbappé en nu lijkt het erop alsof Rose Bertram en Gregory van der Wiel tóch weer bij elkaar zijn.

Hoe zit dat nou allemaal?!

Volgens geruchten zijn Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer bij elkaar

De laatste tijd is vooral Rose erg veel in de media te zien. Zo gingen er geruchten dat ze het leuk had met voetballer Kylian Mbappé en dat ze zelfs zwanger van hem wilde worden. Ook was ze gespot op St. Barths met de beroemde Drake en Leonardo DiCaprio. Veel mensen geven aan dat Rose (en haar vriendinnen) alleen maar uit zijn op een relatie met iemand die status én geld heeft.

Dat laatste zou ook de reden zijn dat het uit zou zijn gegaan tussen Rose Bertram en Gregory van der Wiel. Gregory zou zijn opgelicht in Turkije en dit zou hem miljoenen euro’s hebben gekost. Dit zorgde voor veel stress tussen het stel, waardoor ze besloten uit elkaar te gaan. Toch lijkt het er nu op dat ze weer de weg naar elkaar toe hebben gevonden, aangezien ze samen zijn gespot.

Opnieuw proberen

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelt deze scoop op haar Instagram Stories. Zo vertelt ze dus dat Rose Bertram en Gregory van der Wiel meerdere keren samen zijn gezien. Ook zegt ze hetvolgende: “Het verlossende woord van een betrouwbare spion; Gregory en Rose gaan het weer samen proberen! Ondanks het uitstapje wat Rose had met Mbappé, is het stel toch weer samen gekomen. Wellicht werd Gregory toch iets te jaloers op haar publieke flings met Mbappé en met de zoon van Diddy. Daarnaast hebben ze natuurlijk samen twee mooie kinderen, dus ook dat heeft een rol gespeeld in deze reünie.”

Instagram @lifeofyvonne

Raya

Toch vragen we ons af hoe serieus Rose Bertram en Gregory van der Wiel dit keer zijn, aangezien een spion van Yvonne vertelt dat ze Gregory gisteren nog heeft gezien op de datingapp Raya. Yvonne denkt dat hij deze app alleen nog moet deactiveren.. Wat denken jullie?!

Instagram @lifeofyvonne

HUH? Martijn uit Married at First Sight deelt opmerkelijke Instagram-post over zijn huwelijk