Audrey Garot
Audrey Garot Reality 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

HUH? Martijn uit Married at First Sight deelt opmerkelijke Instagram-post over zijn huwelijk

We hebben al een aantal afleveringen van ons favoriete liefdesexperiment Married at First Sight kunnen kijken. En wat hebben we al genoten. Er is zelfs al een heftige ruzie geweest bij één van de koppels, namelijk bij Martijn en Nicole. En hoewel het er nu op lijkt dat zij geen happy end gaan hebben samen, deelt Martijn toch een merkwaardige Instagram-post.

Het is vooral bijzonder aangezien hun huwelijk de laatste tijd niet zo goed verloopt.

Martijn uit Married at First Sight deelt opmerkelijke Instagram-post

Voor de huwelijksreis gingen Martijn en Nicole samen naar Italië toe. Martijn was hier nog nooit geweest, maar blijkbaar heeft het land een behoorlijke indruk op hem gemaakt. Dit laat hij weten door zijn laatste Instagram-post, waarbij hij hetvolgende zegt: “Op Blue Monday denk ik vooral met veel liefde en plezier terug aan een mooie tijd in Italië. Italië heeft echt mijn hart veroverd!”

Dit is een hele opmerkelijke post, omdat het huwelijk van het pasgetrouwde stel in de vorige afleveringen dus niet zo goed ging. Maar niet alleen wij zijn verrast door deze Instagram post, ook de volgers van Martijn hebben er wat over te zeggen: “Heeft alleen Italië jouw hart veroverd?” en “Helaas alleen Italië…”. Oeps!

Martijn MAFS
Instagram @martijnprins040

Moeilijk huwelijk

Het huwelijk van Martijn en Nicole verloopt dus niet zo vlekkeloos. Uit de afleveringen van Married at First Sight blijkt namelijk dat Martijn zich gekleineerd voelt door Nicole, terwijl dat totáál niet haar bedoeling is (tenminste, die indruk krijgen wij). Ook wilt hij niet uitleggen door welke acties van Nicole hij dit gevoel krijgt, dus kan ze zich ook niet aanpassen. Het is dus in de eerste afleveringen al een behoorlijk moeilijk huwelijk..

Sonny en Dylan

Sonny en Dylan hebben het vorige seizoen meegedaan aan Married at First Sight en ze zijn inmiddels zelfs één jaar bij elkaar. Maar omdat zij zoveel verstand hebben van het liefdesexperiment, hebben zij ook een voorspelling gedaan over Martijn en Nicole. En wij kunnen jou vertellen: het was niet heel positief. Zij denken dat dit pasgetrouwde koppel het niet gaat redden samen en wij denken dat ze wel eens gelijk kunnen hebben.

Of zou het dan toch nog goedkomen tussen Martijn en Nicole door deze opmerkelijke Instagram post? En hadden ze gewoon even een dipje? Time will tell.

Oeh la la! Rein uit het zesde seizoen van Married at First Sight ziet déze deelnemer wel zitten