Audrey Garot
Audrey Garot Reality 29 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Sonny en Dylan uit MAFS vieren hun 1-jarig huwelijk in Italië

Sonny en Dylan deden mee aan het zevende seizoen van Married at First Sight. Het is één van de weinige succesverhalen, want de twee zijn nog steeds samen en zijn zelfs al bijna een jaar getrouwd! Om dit 1-jarige jubileum te vieren gaan ze terug naar waar het allemaal begon: het mooie Italië.

De twee zijn nog steeds gek op elkaar.

Sonny en Dylan terug naar Italië

Begin augustus maakten de twee al bekend dat ze voor hun 1-jarige huwelijk op vakantie zouden gaan. Op 1 oktober is het dan zover, dan zijn Sonny en Dylan precies één jaar getrouwd. Ze gaan terug naar het land waar ze hun huwelijkreis hebben doorgebracht, namelijk Italië. Hier zijn ze nu al aan het rondreizen en hopelijk gaan ze binnenkort ook nog naar Venetië, de plek waar het voor hun allemaal gebeurde. Op Instagram plaatst Sonny hetvolgende: “Zaterdag zijn wij officieel één jaar getrouwd maar we zijn op dit moment al aan het touren door Italië! Gisteren begonnen in Pisa en vandaag in Rome, heerlijk!”

Ook Dylan laat dit moment natuurlijk niet voorbijgaan: “Met mijn man Italië onveilig maken. Dit keer omdat we (bijna) een jaar getrouwd zijn, 01-10-2021.” Ah, cute!

Married at First Sight

Sonny en Dylan deden vorig jaar mee aan het populaire programma om de liefde te vinden. En zij zijn niet de enige die de liefde hebben gevonden, want ook Rowan en Astleigh uit hetzelfde seizoen zijn al één jaar getrouwd! Vanaf het begin zijn Sonny en Dylan al gek op elkaar en gelukkig zijn ze nog steeds samen. Als je het programma hebt gekeken, is het zinnetje: “Ik heb een man!” je vast niet ontgaan. Sonny en Dylan zijn al een tijdje aan het aftellen naar hun 1-jarige huwelijk, en nog maar twee dagen en dan is het eindelijk zover! Ook hebben de twee al vrij snel elkaars achternaam aangenomen, wat wel laat merken dat hun liefde behoorlijk serieus is.

Zijn Anita en Alwin uit Married at First Sight nog samen?