Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 29 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De volgende stap: Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde gaan samenwonen

In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde volgende we de zoektocht van Martijn. En die was soms uhm.. best ongemakkelijk. Uiteindelijk vond hij de liefde bij Fenna en deelde hij het grote nieuws, dat was wederom best ongemakkelijk. Toch zijn die cringy momenten niet voor niets geweest, want Fenna en Martijn zijn nog steeds samen en gaan nu zelfs samenwonen.

En dat maakt ze één van de weinige stellen die nog steeds bij elkaar zijn.

Simone uit B&B Vol Liefde reageert na onverwachtse breuk met Richard: ‘Hij was niet verliefd’

Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde gaan samenwonen

Sinds Fenna aankwam in het zonnige Portugal was Martijn op slag verliefd. Hij liet er daarom ook geen gras over groeien: hij sprak meteen zijn liefde uit en er werd direct een weekendje weg geboekt. De twee liepen nog al hard van stapel, vonden veel kijkers. Het is daarom ook een beetje verrassend dat het nog steeds zó goed gaat, velen hadden namelijk een romance van korte duur verwacht.

Maar niets blijkt minder waar, want op Instagram kondigt Fenna nu aan dat zij bij Martijn intrekt in Deixa-o-Resto. Ze maakte al eerder een grote stap, want ze verhuisde naar Lissabon voor de liefde. Zo kon ze doordeweeks werken en in het weekend tijd met Martijn doorbrengen. Door een aantal vervelende gebeurtenissen besluit Fenna (tijdelijk) bij Martijn in te trekken en haar huur in Lissabon op te zeggen.

Martijn trok anderhalve maand na de opnames al naar Bonaire, waar Fenna toen woonde. Hij wilde haar leven daar met eigen ogen zien, zodat hij wist waar ze het over had. En natuurlijk kon hij zijn kersverse liefde ook niet langer missen, dus besloot hij als verrassing die kant op te trekken.

“Ik ben twee weken naar Bonaire geweest, anderhalve maand na de opnames. Fenna wist het pas toen ik voor haar neus stond. Ik vond het fijn om haar leven daar te zien. Ze zou voor mij alles opgeven, alles achterlaten en emigreren, dan mis je dingen van Bonaire. Het was belangrijk om haar vrienden te ontmoeten, de plekken te zien waar ze feestjes had of ging snorkelen. Dat ik weet waar ze over praat als ze het erover heeft.”