Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

‘B&B Vol Liefde’-fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Desiree

Sinds 11 juli kunnen kijkers eindelijk weer genieten van het heerlijke programma ‘B&B Vol Liefde’. Dit lijken ze zeker te doen, want kijkers gaan op Twitter dagelijks los over het programma. Hun nieuwste slachtoffer is Desiree en fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over haar.

Desiree heeft een behoorlijke indruk achtergelaten.

‘B&B Vol Liefde’

In het nieuwe seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ volgen kijkers weer 8 single B&B-eigenaren die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Dat betekent dat de zomer van 2022 weer helemaal in het teken staat van de liefde. De 8 deelnemers stellen hun harten namelijk open en ontvangen verschillende leuke potentiële partners uit Nederland.

De 8 deelnemers bestaan uit 4 vrouwen en 4 mannen. Dit zijn dit jaar Denise uit Spanje, Hans en Natasja uit Frankrijk, Astrid uit Oostenrijk, Richard, Martijn en Ted uit Portugal en Hans uit Italië. En vooral Hans uit Italië lijkt flink in de smaak te vallen bij kijkers. Dit komt voornamelijk door de dramatische exit die zich gisteren afspeelde in Italië.

Desiree

Desiree dat is er eentje. Daar zijn fans het allemaal over eens, maar ze zorgt wel voor de nodige entertainment. Zo bestempelde Desiree zichzelf als een echte keukenprinses en liep ze luidkeels over de Italiaanse markt. Hier ging Twitter al helemaal over los. Zo schrijft een fan: “Kunnen we vanavond Desiree vanavond weer zien? #nightmare #benbvolliefde.”

Hoewel fans helemaal weg lijken te zijn van Desiree, valt ze bij haar concurrent Hayriye minder goed in de smaak. Zij schaamt zich op de markt namelijk kapot voor Desiree en laat dit later ook zeker weten. Over deze gebeurtenis schrijft een fan op Twitter: “Ik kan hier naar blijven kijken ! Dat gezicht van Desiree, dit wil ik groot afgedrukt op canvas 😂😂😂 #benbvolliefde.” Als klap op de vuurpijl moest Desiree Italië ook nog verlaten en was hierdoor compleet in shock.

Reacties

Aan het eind van de aflevering was namelijk te zien dat hans haar helemaal zat was. Zo zat zelfs, dat ze wat hem betreft zo snel mogelijk mocht vertrekken. Desiree zelf zag dit totaal niet aankomen en was dan ook flink in shock. Wel zorgt de theatrale Desiree ervoor dat ze met een knal de B&B van Hans verlaat. Zo loopt Desiree ontzettend verbaasd de trap op na het slechte nieuws en zwaait ze dramatisch uit het raam als ze Hariye uitzwaait. “We bellen, we appen”, roept ze naar haar concurrent. Even later, bij haar eigen vertrek, kan Desiree het niet laten om nog even luidkeels vanuit de taxi “bye bye Libera” te roepen naar de ex-vrouw van Hans.

Fans gaan op Twitter dan ook helemaal los om de kleurrijke B&B-deelneemster. Zo schrijft een fan: “Ik mis Desiree nu al.” Andere fans schrijven: “DESIREE ERUIT!!!! Neeeee! Desi moet blijven. Ze had dit totaal niet zien aankomen. Hij roept haar ook alsof ze romantisch voor het open haard gaan zitten. Ga maar zitten……., #benbvolliefde”, “Desiree mag blij zijn dat ze haar koffers mag pakken. Zo’n hork van een kerel wil je toch niet? Als ze dit terugkijkt zal ze dat hopelijk beseffen. #benbvolliefde” en “Dag Desiree😪, we zullen je nooit vergeten hoe hard we het ook proberen🤭 #benbvolliefde”