Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-serie How To Build a Sex Room

Hoewel Netflix helemaal vol staat met geweldige films en series zijn sommige toch net iets interessanter dan andere. Zo staat er een nieuwe serie op Netflix, genaamd How To Build a Sex Room, waarin er een hele nieuwe wereld voor je opengaat. Fans zijn in ieder geval enthousiast, want ze zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-serie.

Je wil vandaag nog beginnen met kijken!

How To Build a Sex Room

Hoewel praten over seks soms nog een grote taboe lijkt, wordt het wel steeds vaker gewoon gedaan. Alleen maar goed, want veel mensen hebben een grote interesse voor dit onderwerp. Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeuren en ook op het internet is hier veel over te vinden. Zo is er afgelopen vrijdag een nieuwe serie verschenen op Netflix.

In de Netflix-serie How To Build a Sex Room zie je luxe interieurontwerper Melanie Rose. Zij helpt stellen die op zoek zijn naar wat meer pit in de slaapkamer, door een stijlvolle kamer te creëren waar ze elke fantasie kunnen uitvoeren die ze maar willen. Deze op home makeover-series geïnspireerd Netflix-show wil je vandaag nog gaan kijken.

Dit zijn de beste series en films om in juli op Netflix te kijken

Reacties

Fans lijken in ieder geval flink enthousiast te zijn over de Netflix-serie. Ze zeggen op Twitter namelijk allemaal hetzelfde over de serie. Zo schrijft een kijker: “Het idee van How to Build a Sex Room op Netflix, dat de liefde van millennials voor HGTV en interieurontwerp combineert met hun liefde voor kink, is echt geniaal.”

Andere kijkers schrijven: “Ik ben geobsedeerd door How To Build A Sex Room op Netfilx. Stel je voor dat een kleine Britse grootmoeder naar je huis komt en je alle seksspeeltjes brengt waar je nog nooit aan hebt gedacht”, “Door ‘How To Build a Sex Room’ op Netflix, wil ik er een hebben als ik getrouwd ben en een huis heb 😩” en “Stop met waar je mee bezig bent en kijk How to Build a Sex Room op Netflix. Het is alsof Real Sex opnieuw is opgestart op HGTV.”