Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 10 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Brontouring is het nieuwe contouren en zorgt voor die perfecte sun-kissed glow

De zomer is officieel begonnen en dit betekent dat het weer tijd is om die sunkissed glow te krijgen. Helaas is te lang in de zon zitten schadelijk voor je huid, maar er zijn ook andere manieren waarop je aan dat mooie bruine snoetje kunt komen. Zo maken vrouwen al jaren gebruik van contouren, maar er is nu een nieuwe variant bijgekomen. Brontouring is namelijk het nieuwe contouren en zorgt voor die sun-kissed glow waar jij naar op zoek bent.

Wauw!

Brontouring

Brontouring lijkt ontzettend veel op contouren, maar het werkt net iets anders. Bij contouren maak je namelijk gebruik van contour, terwijl je bij brontouring gebruik maakt van een bronzer. Dit geeft hetzelfde effect, maar geeft je tegelijkertijd ook een zomerse bronze gloed over je gezicht. Twee vliegen in één klap dus!

TikTok-gebruiker Victoria Lyn – @victorialyn – die bekend staat om haar make-up tutorials vertelt in haar video precies hoe brontouring werkt. Zo vertelt ze precies op welke plekken van het gezicht je de bronzer moet aanbrengen en hoe je het product moet uitvegen om het juiste effect te krijgen. Als eerst brengt ze een cream bronzer aan op verschillende plekken van haar gezicht en hier gaat ze vervolgens overheen met een bruine poeder. Zo blijft de make-up de hele dag goed zitten.

@victorialyn BronTOURING‼️🤎☀️ Sculpting with bronzer for a sun-kissed glow💁‍♀️ You need to try this! #Makeup #Beauty #bronzer #mariostwostep #makeupbymario ♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles

Reacties

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn helemaal obsessed met brontouring na het zien van de video van TikTok-gebruiker Victoria Lyn. Niet alleen wij, maar ook de volgers van Victoria zijn fan van deze nieuwe methode.

Zo schrijft een volger: “Your way of explaining it’s just perfect and your voice tone it’s so soothing.” Andere fans schrijven: “wait bronzer and contour isn’t the same thing 😭”, “i would love anything that makes me look like i’m not a ghost without getting sunburnt 😭😭😭” en “😲 I need to try it.”

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL