Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 10 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De cord knot bun wordt gegarandeerd jouw favoriete zomerkapsel

Je haar: je kan er ontzettend veel mee, maar waarschijnlijk draag je het elke dag op dezelfde manier. Hartstikke zonde, want er zijn veel manieren waarop jij je coupe een upgrade kunt geven. Nu gaat er op Instagram een nieuw kapsel compleet viraal en dat gaat gegarandeerd jouw favoriete zomerkapsel worden.

Moeiteloos, maar prachtig!

Haartrends

Het hele internet staat tegenwoordig vol met haartrends. Zo laten TikTok- en Instagram-gebruikers niet alleen zien hoe je je haar kunt stijlen, maar vertellen ze ook welke haarkleuren het populairst zijn. Zo was afgelopen winter Mushroom Blonde ontzettend populair en zien we nu overal de haarkleur ‘Louis Vuitton brunette’ voorbijkomen.

Naast al deze prachtige haarkleuren staat social media ook vol met de mooiste creaties op het gebied van haar. Zo is de Barbie-paardenstaart dé haartrend van dit moment en hebben pigtails uit de 90’s een grote comeback gemaakt. Nu gaat er opnieuw een haartrend compleet viraal op Instagram en dat is de cord knot bun.

Cord knot bun

Het is algemeen bekend dat als iets er “moeiteloos” uitziet, dit niet noodzakelijk betekent dat het ook moeiteloos is om te doen. Toch is de cord knot bun haartrend een uitzondering op deze regel. Overal op TikTok en Instagram is namelijk te zien hoe makkelijk deze geweldige haartrend te creëren is.

Dit kapsel ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook ideaal te dragen in de zomer. Deze haarstijl zorgt er namelijk voor dat je haren niet in je nek hangen en dit is lekker verkoelend tijdens de warme zomerdagen. Emma – @emmachenartistry – laat op Instagram precies zien hoe je deze simpele, maar prachtige haarstijl zelf kunt maken.

Reacties

Volgers lijken ook helemaal weg te zijn van deze haarstijl. Zo schrijft een volger: “Love this!!! So simple and pretty 😍.” Andere volgers schrijven: “Nice! Was leaving the half loop hanging but this is 🔥”, “LOVE this hair👏🏻💗👏🏻🌟🧜🏻‍♀️” en “So easy but so pretty 😍😍😍.”