Emma Toussain
Emma Toussain Reality 11 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Ook dít koppel uit Temptation Island: Love or Leave lijkt het weer ‘gezellig’ te hebben

Het testen van je relatie op nationale televisie, dat doe je niet zomaar. Tenminste, dat zou je denken. Toch zijn er elk jaar genoeg koppels die deze uitdaging aan durven te gaan. Zo ook Jan Sietse en Linde. De twee waren nog niet zo heel lang samen maar toch was er veel sprake van jaloezie en onzekerheid. Aan het einde van Temptation Island zagen we dat de relatie de test niet heeft overleefd – wat niet zo zeer aan het programma lag. Ze gingen juist samen weg en even leek het erop dat het helemaal goed zou komen. Maar in the end was de jaloezie te sterk aanwezig en dat zorgde ervoor dat Linde koos om alleen verder te gaan.

Linde en Jan Sietse tijdens Temptation Island

De 24-jarige en sociale, ondernemende Linde en de 26-jarige grappige en eigenwijze Jan Sietse zijn pas een jaar samen aan het begin van hun deelname aan het realityprogramma. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar zijn beiden wat onzeker en jaloers. Met hun deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Tijdens de realityshow maakten Jan Sietse en Linde gebruik van de ‘Swing of Love’, waardoor ze beiden het eiland mochten verlaten als koppel. Eind goed, al goed – zou je denken. Toch bleek dat niet helemaal zo te zijn.

Eenmaal terug in Nederland ging het toch al snel wrijven tussen de twee. De jaloezie kwam weer om de hoek kijken en dat zorgde ervoor dat vooral Linde zich niet meer prettig voelde in de relatie.

Weer samen?

Vorige week viel het ons op dat Antonio weer foto’s postte van Cleo. Zijn die twee dan toch weer bij elkaar? Alles daar over lees je hier. Maar ook Linde en Jan Sietse zijn samen gespot, op een festival. Ze lijken het dan ook wel gezellig te hebben en kletsen er op los. Geen intiem contact, maar dit is ook al wat. Komt het dan toch nog goed?

Love Reality plaatste de video van hen samen op het festival:

OMG: dit Temptation Island-stel verlaat het programma al in aflevering 5