Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

WHUT: zijn Cleo en Antonio uit Temptation Island toch weer samen?!

Soms weten we écht niet wat er in de hoofden van mensen als Cleo en Antonio rondgaat. Ze doen huidig seizoen mee aan Temptation Island en ondanks dat ze pas later instroomden, zorgden zij wel voor genoeg drama. Cleo kon het gedrag van haar ‘Toon’ niet hebben en maakte het dan ook uit op beeld. Antonio reageerde hier fel op door met Fleur te flikflooien en de zee en later met haar naar bed te gaan.

Maar.. ‘t lijkt toch weer goed te gaan tussen de twee.

Cleo en Antonio

Tijdens het laatste kampvuur ging het er ook niet erg gezellig aan toe. Beiden zaten hoog in de emotie en deden heftige uitspraken. Antonio gaf toe dat hij wraak wilde nemen voor het ‘voor schut zetten op camera’ en Cleo gaf aan dat ze beter verdiende.

Ook in het laatste deel van de aflevering, waarin we zien hoe het nu met ze gaat, zagen we dat de situatie niet heel veel beter is. Cleo is nog steeds boos en Antonio blijft maar exuses aanbieden. Daarnaast geef hij aan dat de blonde Cleo zijn droomvrouw is en dat hij er alles aan wil doen om haar terug te winnen. Ook dit gesprek loopt niet heel erg goed af, maar toch lijkt het erop dat de twee toch weer samen zijn.

Antonio post namelijk een foto op zijn story van Cleo, met de tekst: ‘Droomvrouw voor altijd’.

Lovereality weet de story te screenshotten en te reposten.

cleo antonio
Bron: @lovereality / @antoniohoorn

Zijn ze nu weer samen? Of is dit een wanhopige poging om zijn ex terug te winnen? Dat weten we hopelijk snel.. want wij snappen hier niks van. Om het nog ingewikkelder (of duidelijker?!) te maken staat in de bio van Cleo het volgende: “She overcame everything that was meant to destroy her ❤️‍🔥”. Doelt ze daarmee op Temptation Island? Op Antonio?! AHHRG.

Twitter gaat los over Cleo en Antonio – het nieuwe koppel uit Temptation Island