Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Temptation Island vallen over bizarre uitspraken van Antonio tijdens laatste kampvuur

Temptation-fans opgelet: het is alweer tijd voor de laatste kampvuren. Waarschijnlijk weet je dat al, maar toch moeten we het even hebben over de gebeurtenissen uit de laatste aflevering. Antonio en Cleo zagen elkaar weer en dat ging niet zonder slag of stoot. Oké, figuurlijk dan. Cleo was naar eigen zeggen ‘helemaal klaar met de relatie’ tijdens de opnames en Antonio reageerde hier op door met single Fleur naar bed te gaan. Tijdens de laatste ontmoeting ging het er dan ook niet rustig aan toe.

Verpest op dreamdate (en daarvoor eigenlijk ook al)

Cleo was het niet eens met het gedrag van haar vriend en bedacht dat ze ‘beter verdiende’. Dit besprak ze dan ook uitvoerig met de vrijgezelle mannen en dit kon Antonio niet zo goed hebben. Hij zoende met Fleur in de zee en hij heeft uiteindelijk ook seks met haar gehad. Ondanks de break viel dit bij Cleo niet in goede aarde en dat liet ze weten op het kampvuur. Antonio probeerde de boel nog te redden door de situatie om te draaien: “Jij hebt mij voor lul gezet op tv door de relatie te beëindigen!”

De trouwe kijkers van Temptation Island vinden echter dat Antonio erg kinderachtig reageert en hij is dan ook hét gespreksonderwerp op Twitter:

Heb jij de aflevering van Temptation Island al gezien? Hoe denk jij over de hele situatie?

Ontmoet Cleo en Antonio, hét nieuwe koppel in Temptation Island