Emma Toussain
Emma Toussain Reality 26 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Ontmoet Cleo en Antonio, hét nieuwe koppel in Temptation Island

Hoe vind jij het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave? Vorige week namen we afscheid van deze twee lovebirds en vandaag wordt er een nieuw koppel geïntroduceerd. Overleven zij de test? Wij stellen ze alvast aan je voor. Ready?

Cleo en Antonio

Het was liefde op het eerste gezicht toen de 21-jarige Cleo (ouderenverzorgster) en 24-jarige Antonio (ZZP’er en stratenmaker) hun eerste date hadden. Ze hebben elkaar leren kennen via social media en zijn nu een jaar officieel samen. Vanaf het begin af aan hebben Cleo en Antonio moeite met elkaar te vertrouwen. Dit is dan ook de reden dat het koppel meedoet aan de ultieme relatietest. Ze willen onderzoeken of ze de ware voor elkaar zijn en het gebrek aan vertrouwen in hun relatie kunnen herstellen.

cleo en antonio Temptation Island
Tom Cornelissen Tom Cornelissen

Temptation Island

Dit seizoen hebben de producers bedacht om het net even anders te doen. Het programma is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mochten de koppels in Nederland al kiezen welke singles mee zouden gaan en gingen ze los van elkaar op reis. Ook is de ‘Swing of Love’ geintroduceerd en mag een koppel naar huis als ze denken alle antwoorden te hebben. Vorige week besloot één van de koppels hier gebruik van te maken.

Videoland maakt de vrijgezelle dames uit het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ bekend