Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 25 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Zo sta jij toch een beetje knap in de sportschool: ‘Gym lips’ gaan viral op TikTok

Of je nou een die-hard sporter bent of niet, deze nieuwe TikToktrend genaamd ‘gym lips’ gaat niet over sporten, maar over schoonheid. TikTokkers hebben een manier gevonden zodat je er tóch een beetje knap uitziet in de sportschool. Toch hoef je deze hack niet alleen te gebruiken als je gaat sporten.

Zo werkt het!

Gym lips

De trend is bedacht door TikTokker en influencer Kelli Anne Sewell. In een video legt ze uit dat ze een foto poste van haar ‘gym lips’ en andere mensen gingen de benaming ook gebruiken. @makeupxka ontdekte dat als je je lippen een beetje omlijnt met een lipliner-tint die aansluit bij je natuurlijke tint (en ze vervolgens volledig opvult met dezelfde kleur), je ze dan kunt afdekken met een heldere, volle lipgloss of je favoriete kleurloze lipverzorgingsproduct voor een volle lip. Gym lips is nu een trend en daarom legt de TikTokker @makeupxka uit hoe ze zelf haar ‘gym lips’ maakt.

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound – Kelli Anne Sewell

In één van haar laatste TikToks praat ze over de trend. “Jullie zijn er dol op omdat iedereen deze producten in huis heeft, en het gaat erom een ​​lipliner te kiezen die eigenlijk lijkt op je lipkleur – niet iets donkerder, niet iets lichters – gewoon vergelijkbaar met je lipkleur, en dan een lipmasker.” Deze trend gaan ook zeker wij volgen.

Op TikTok nemen mensen elke ochtend een shot olijfolie (?!) en dit is waarom