Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 19 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

OMG: dit Temptation Island-stel verlaat het programma al in aflevering 5

Wekelijks bespreken we met jou de opvallendste dingen uit de nieuwste aflevering van Temptation Island. Ook vandaag praten wij je dus bij. In de aflevering van Temptation Island: Love or Leave van vandaag gaan de mannen naar hun eerste kampvuur en verlaat één stel het programma, nu al. Ja, echt.

Let’s talk.

De stellen en singles van Temptation Island: Love or Leave

Dit jaar mochten de koppels die meedoen aan Temptation Island: Love or Leave in Nederland al kiezen welke singles mee zouden gaan op reis. Dit zijn de ‘eerste’ keuzes van de deelnemende koppels op een rijtje:

Ivo & Maris: Esmé en Estefany + Hans en Orfeo
René & Annebel: Ceyenne en Michelle + Ramon en Milton
Jan Sietse & Linde: Nena en Fleur + Kenzo en Jari
Whitney & Iris: Veerle en Iris + Daniël en Ray

Naast de bovenstaande singles zijn er ook wat nieuwe vrouwelijke en mannelijke singles de villa in gekomen. We stellen ze nog een keer kort aan je voor:

De 30-jarige Sharkuni komt uit Rotterdam en werkt als jeugdhulpverlener. Dylan is 22 jaar oud en komt uit Gouda en hij werkt als stukadoor. Last but not least: Ralph, hij is 23 jaar oud en komt uit Ede. De vrouwelijke nieuwe singles van Temptation Island: Love or Leave zijn: Raluca, 24 jaar oud en werkt als content creator. De 24-jarige Sabine werkt als medewerker bij de klantenservice en is daarnaast ook kapster. Maartje is de jongste van de vier, ze is 20 jaar oud en is kledingadviseur. Talisa is 27 jaar en werkt als community manager. Ondanks dat er zoveel nieuwe temptations de villa’s binnen zijn gekomen, zien zowel Linde als haar vriend Jan Sietse deze singles niet als gevaar.

Swing Of Love

Dit jaar is er ook een nieuw element in Temptation Island: Love or leave, namelijk de ‘swing of love’. Monica legde al eerder uit wat dit element inhoudt: “Het is een schommel. Eén iemand krijgt de kans om eerder weg te gaan, zonder de wetenschap of je partner ook gaat. Dus het zou kunnen dat je in je eentje op die ‘swing of love’ achterblijft.”

In aflevering 5 is al gebruikgemaakt van deze schommel, zowel Annebel als Linde zouden gebruik willen maken van dit element: “Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik wel content zou zijn om naar Nederland te gaan, omdat ik denk: ik vind het hier superleuk, maar het is meer een stapvakantie voor mijn gevoel, omdat ik geen klik heb met een jongen.” Linde krijgt uiteindelijk de kans om naar de schommel te gaan.

Kampvuur

Tijdens het kampvuur krijgen alle mannen behalve Sietse beelden te zien waar ze niet heel blij mee zijn. Kijk aflevering 5 zelf om te zien waarom. Na het kampvuur gaan alle mannen behalve Sietse terug naar de villa. “Sietse, jouw vriendin Linde heeft aangegeven dat ze gebruik wil maken van de ‘Swing Of Love’ en samen met jou Temptation wil verlaten, omdat al haar vragen beantwoord zijn en al haar twijfels zijn weg.” Ook Sietse staat hier voor open. De twee zijn dolgelukkig als ze elkaar op de schommel weer zien en samen vertrekken ze naar Nederland.

Vooruitblik Temptation Island

In de volgende aflevering van Temptation Island: Love or Leave zien we dat Renés fotolijstje‘ afgaat’. Ook Ivo ziet geen fijne beelden en moet huilen. Ook lijkt het erop dat een nieuw stel begint aan hun Temptation Island avontuur.

Daar zijn ze dan: deze singles gaan we terugzien in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’