Redactie
Redactie Life 19 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

We are going on a summer holiday! Dit zijn 10x de leukste films met strand-vibes om in de vakantiesfeer te komen

Het lijkt er steeds meer op dat we deze zomer weer op vakantie kunnen, nu steeds meer landen op code geel (of zelfs groen) komen te staan. Yeay! Boeken die vakantie dus naar zon, zee en strand. Wil je alvast in de stemming komen? Wij zetten de leukste films met vakantie en strand-vibes voor je op een rijtje.

Wat is Frans voor ja?

Dit zijn 10x de leukste films met vakantie en strand-vibes

Ja zing maar mee. We are going on a summer holiday, no more working for a week or 2! Oké, nu houden we op over de viral Tiktok van Jack van Gelder, maar niet over vakanties. We mogen namelijk weer! Heb jij al geboekt? Naar welk tropisch oort reis jij af deze zomer?

Om alvast in de stemming te komen zetten wij de leukste films met vakantie en strand-vibes voor je op een rijtje.

1. Mamma Mia

Hoe kunnen we ook anders beginnen dan met Mamma Mia. Griekse stranden (en mooie mannen) kom maar door!

2.Ibiza

Deze film kun je kijken op Netflix, en gaat over 3 beste vriendinnen die een spannende en sexy trip naar Ibiza maken. Kijken dus. Ook goed voor je vitamine D- tekort.

3. Teen Beach Movie

Oké, de titel verklapt het al en wij zijn natuurlijk geen tieners meer. Maar wat is er nou leuker dan naar een zoetsappig Disney verhaal kijken dat zich op een mooi strand afspeelt? Hersenen op standje 0 en gaan.

4. Fool’s gold

Deze is al wat ouder, de film komt namelijk uit 2008, en de hoofdrollen zijn voor Kate Hudson en Matthew McConaughey. De film speelt zich af in het Caribisch gebied en gaat over een soort speurtocht. Need we say more?

5. Forgetting Sarah Marshall

Reden 1 om deze film te willen zien is Mila Kunis natuurlijk, maar daarnaast speelt het zich af op Hawaii. Sarah (Mila) reist af naar dit prachtige eiland om over haar ex heen te komen, maar dan blijkt diezelfde ex met zijn nieuwe vriendin in precies hetzelfde resort te zitten. Pijnlijk!

6. Couples Retreat

4 koppels gaan op vakantie naar een tropisch resort. Dat is alles dat we hoeven te zeggen over deze film. Oh, en de opnames waren in Bora Bora. En er is een soort gekke plottwist. Je bent al overtuigd toch?

7. 50 first dates

Deze ken je waarschijnlijk al, maar de film gaat dus over een man die op 50 eerste dates gaat met een vrouw die lijdt aan geheugenverlies. Komisch en zoetsappig. Gewoon kijken.

8. Aquamarine

Ah, onze jeugdliefde. Wie heeft deze film niet 1000 keer gekeken vroeger? Enne, waarom zouden we daar nu niet 1001 keer van maken?

9. The Other Woman

Deze film is mega grappig, en heeft een te gekke cast. Denk aan Nicki Minaj, Cameron Diaz en Kate Upton. Met strand scenes in The Hamptons en Jamaica.

10.The Last Song

Deze komt natuurlijk uit het net pre-Hannah Montana tijdperk van Miley Cyrus, toen ze nog dat lange bruine haar had. Met (ex-) liefje Liam ofcourse, en haar zangkunsten zijn ook te horen. Een echte throwback-film dit.

Lees ook: Magisch medicijn: Disney-films kijken is goed voor je gezondheid