Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 19 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Altijd al stewardess willen worden? Het luxe Emirates zoekt nu cabinepersoneel

Goed nieuws op de donderdag: luchtvaartmaatschappij Emirates is op zoek naar getalenteerde mensen met een passie voor service om het bekroonde cabinepersoneel te versterken. Nu het vliegverkeer weer in volle gang is, zijn de recruiters van de luchtvaartmaatschappij tot eind juni druk bezig met het ontmoeten en werven van kandidaten. Wie droomt van een carrière in de luchtvaart, kan dan ook de Emirates recruiters in Amsterdam ontmoeten op 26 mei. Dus wil jij graag aan ‘t werk als stewardess? Nu is je kans.

*Let’s flyyyy away*

Emirates

Het is een droom voor veel jonge vrouwen en mannen; werken in de luchtvaart. Het is een spannende wereld en als cabinepersoneel kom je op veel verschillende plekken. Twijfel jij over een carrière in de luchtvaart? Dan is dít je teken, want het luxe Emirates zoekt mensen.

Leuke plus: al het cabinepersoneel van Emirates werkt in de bruisende stad Dubai, met huisvesting van het bedrijf, belastingvrij salaris en nog meer voordelen.

Het cabinepersoneel van Emirates vertegenwoordigt 160 nationaliteiten, een afspiegeling van de mix van passagiers en internationale activiteiten in meer dan 130 steden op zes continenten. Dus ze hebben diversiteit hoog in ‘t vaandel staan.

Benieuwd naar de baan of wil je solliciteren? Dan kan hier.

Veel belangstelling

Abdulaziz Al Ali, Emirates Group’s Executive Vice President for Human Resources, zei: “Emirates behoort tot de meest enerverende luchtvaartmaatschappijen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de luchtvaart. We hebben dan ook enorme belangstelling gekregen sinds we in november zijn begonnen met onze wervingscampagne voor cabinepersoneel.”

“Hoewel delen van het sollicitatieproces online gebeuren, doen we altijd ons best om onze kandidaten persoonlijk te ontmoeten wanneer we maar kunnen. Daarom doet ons Talent Acquisition-team de komende 6 weken een wervelende 30-stedentour om potentiële kandidaten te beoordelen.”

Wauw! In dit luxe verblijf slapen de presentatoren van Expeditie Robinson All Stars