Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wauw! In dit luxe verblijf slapen de presentatoren van Expeditie Robinson All Stars

De kandidaten liggen op zelf gebouwde bedjes of gewoon in het zand. Maar niet ver daar vandaan liggen de presentatoren van Expeditie Robinson All Stars te baden in luxe. Wie had gedacht dat er zo dicht bij de Robinson eilanden ook zoveel luxe te vinden is? Heb je altijd al willen weten waar de presentatoren van het programma zijn als ze niet bij de kandidaten zijn?

Dan heb jij geluk, want Geraldine laat ons het prachtige verblijf van de presentatoren zien.

Expeditie Robinson All Stars

Begin februari maakte Videoland de speciale ‘All Star’-editie van Expeditie Robinson al bekend. In Expeditie Robinson All Stars gaan halve finalisten, finalisten en winnaars nog één keer de zware strijd aan. Ze strijden om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme Robinson is. De vierde aflevering van dit seizoen is vanaf vandaag op Videoland te zien.

Geraldine Kempers en Art Rooijakkers

Dit seizoen wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Geraldine liet een aantal weken geleden weten: “Wat de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson… dat is zo bijzonder”. Geraldine heeft zelf ook mee gedaan aan Expeditie Robinson, in 2013 stond ze met twee andere vrouwen in de finale. Ze won helaas niet, maar ze weet dus wel als geen ander hoe het is om niet zoveel luxe te hebben. Maar, aan luxe dit keer geen tekort:

“Nou, dit is mijn huisje”, begint Geraldine als ze ons een rondleiding geeft door haar verblijf. Ze laat zien wat voor wereld van verschil het is, met haar slaapplek als kandidate. “De vorige keer toen ik meedeed aan Expeditie Robinson sliep ik natuurlijk gewoon op een onbewoond eiland. Op een, nou ja, niet eens een matje. Gewoon op het zand. Meer honger en afzien. Ja de andere kant is wel echt luxe”, geeft Geraldine aan. Wat al helemaal luxe is, is haar badkamer: “Als je gaat douchen in het donker, kun je boven je de sterren zien.” Nu vraag je je misschien af, waar slaapt Art? Onder de video reageert hij: “heb je daar ook vervelende buren?”, waar hij natuurlijk op zichzelf doelt.

Dit moet je zien

Expeditie Robinson All Stars is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Ook kunnen Videoland-abonnees nu wekelijks vooruitkijken. YES! ‘Eilandpraat,’ gepresenteerd door Luuk Ikink, is wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Speciale Videoland-editie Expeditie Robinson óók te zien op tv