Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Is Blind seizoen 3 is al gefilmd en dit is wanneer we de volgende lading drama op Netflix kunnen verwachten

Zet de popcorn maar vast klaar, want wij maken ons op voor een nieuw seizoen vol drama. Na het succes van Love Is Blind seizoen 1 en 2 op Netflix, kon een derde seizoen natuurlijk niet uitblijven. Wat blijkt? Seizoen 3 is al gefilmd en onderweg naar onze beeldschermen.

Love Is Blind seizoen 2 staat sinds de release op Netflix in de top 10 meest bekeken series. Fair, we like drama. Daarom vinden we het heerlijk te weten dat er een nieuwe lading huwelijksaanzoeken, bruiloften en meetings met de schoonfamilie zal verschijnen.

Love Is Blind

We zijn verheugd te horen dat de makers van Love Is Blind direct aan de slag zijn gegaan met het filmen van een nieuw seizoen. De opnames zijn zelfs al helemaal achter de rug en hebben plaats gevonden in Dallas in Texas. Amerikaanse accenten en ongekend veel drama gegarandeerd.

Nog niet bekend met Love Is Blind? In dit programma krijgen 15 vrijgezelle mannen en 15 vrijgezelle vrouwen de kans hun ware te ontmoeten. Ze daten met elkaar, en dat zonder elkaar te zien. Vanuit zogenaamde ‘pods’, kamers waar ze elkaar wel kunnen horen maar niet kunnen zien, proberen ze te ontdekken wie hun gouden match is. Gevonden? Dan volgt er in de pod een huwelijksaanzoek waarna ze elkaar voor het eerst krijgen te zien. Is liefde echt blind of is het uiterlijk toch belangrijker dan we denken?

Releasedatum van seizoen 3

Na het schieten van alle beelden, dient er door het productieteam natuurlijk nog even lekker gemonteerd te worden. We willen uiteraard wel zoveel mogelijk drama op onze schermen zien. Het zal daarom nog even duren voordat seizoen 3 daadwerkelijk op Netflix zal verschijnen, maar naar verwachting zal dat nog eind 2022 het geval zijn. Nog even geduld dus, maar dan heb je ook wat!

Variety