Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

3 belangrijke redenen waarom voorspel nooit in de slaapkamer zou moeten beginnen

Zachtjes bijt hij in je oor, gevolgd door een aantal sexy uitspraken. Damn, it turns you on. Al je zintuigen worden geprikkeld. Je voelt dat het begint te kriebelen en bent klaar voor de volgende tease. Het voorspel is begonnen en als het goed is liggen jullie op dat moment nog niet in de slaapkamer.

Zin in een steamy avond met je liefje? Show hem of haar dan vast je beste verleidingsmoves op een andere plek dan de slaapkamer. Daar komen jullie later wel terecht – of niet.

Waarom voorspel nooit begint in de slaapkamer

Hoewel het vaak genoeg gebeurt dat het voorspel in de bedstee begint, raden wij het je vooral aan om dat niet te doen. Geloof ons, gaat je seks veel spannender en intenser van worden. Waarom? Dat lees je hier.

1. Voorspel is spannend, de slaapkamer is dat niet

Voorspel is misschien wel het meest spannende onderdeel van de seks. Dit is het moment waarop jij en je partner elkaar opgeilen en uiteindelijk gek maken. Je kunt tijdens het voorspel echt van alles doen waardoor jouw lief rode oortjes krijgt, geef hier dan ook voldoende aandacht aan.

Omdat jullie ergens mee gaan beginnen (en niet zomaar iets), ga je de spanning opbouwen. Als jullie al in bed liggen, is het vrij voor de hand liggend hoe het voorspel zal gaan. Begin je ergens anders? Dan kan er nog van alles gebeuren en juist dát maakt het spannend en zo veel leuker.

2. Voorspel begint onder het genot van rode wijn

Voor wie het nog niet wist: meerdere onderzoeken stellen dat vrouwen opgewonden raken van rode wijn. Eén glas wijn zou al wonderen doen, en bij twee is het hek van de dam. Drink samen met je lief dus een lekker glaasje wijn voordat jullie de bedstee bestijgen. En wijn drinken doet toch niemand in bed? De keuken of woonkamer it is!

Klaar voor het echte werk? 5 x seksstandjes voor als jij bovenop zit en de volledig controle wilt behouden

3. Voorspel is geiler wanneer het onverwachts gebeurt

Omdat we bij voorspel in bed wat beter weten wat we kunnen verwachten, is dat stukken minder spannend. Als jouw lover je daarentegen ineens in je nek zoent aan tafel doet dit veel meer met je. Het zijn juist die onverwachtse momenten dat je partner jou zoveel meer kan laten genieten van het voorspel. Mi-auw. Jullie weten nu wat je te doen staat.