Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 9 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Girls on top! 5 x seksstandjes voor als jij bovenop zit en de volledig controle wilt behouden

Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de bedstee zijn de girls on top. Letterlijk. Vind jij het fijn om de leiding te nemen tussen de lakens? Dan wil je deze seksstandjes waarbij de vrouw bovenop zit echt wel even uitproberen. Maak hem gek.

Het is fijn om degene te zijn die bovenop zit. Je hebt de leiding, je kan je lover liefdevol aankijken en heel eerlijk: je geniet ervan als je hem ziet genieten. Al helemaal als je deze seksstandjes op hem uitoefent. You go girl.

Seksstandjes als de vrouw bovenop zit

Als je als vrouw tijdens het vrijen bovenop de man zit, heeft dat meer voor- dan nadelen. Het fijnste is misschien nog wel dat jij kan bepalen hoe diep je hem in je voelt. Daarvoor zijn deze vijf seksstandjes in ieder geval perfect.

1. Reverse Cowgirl

We beginnen meteen met een van de favorieten van de meeste mannen. In het normale missionaris standje kijk je richting je lover, nu kijk je juist de andere kant op en ga je andersom op hem zitten. Jij bent degene die het tempo aangeeft en bepaalt hoe diep je hem in je wilt voelen. Wil jij er nog meer genot uit halen? Stimuleer dan zelf je clitoris.

2. Spoon Facing of Sidewinder

Dit is een zeer intiem seksstandje en draait misschien nog wel meer om de liefde dan om de seks zelf. Bij Spoon Facing omhels je elkaar namelijk heel innig. Ga op hem liggen en knuffel je lover waarbij je jezelf helemaal tegen hem drukt. Er wordt hierdoor extra veel oxytocine aangemaakt waardoor je een ultiem liefdesgevoel zou ervaren. Wedden dat dit één van jullie favoriete seksstandjes wordt?!

3. Cowgirl of Women On Top

De Reverse Cowgirl maar dan met je gezicht naar hem toe. Ook hierbij heb jij als vrouw de volledige controle over het ritme en bepaal jij hoe diep je hem in je wilt voelen. Wil je het wat extra spice geven? Spel dan dit woord met je heupen voor een zinderend orgasme.

4. Andromatique

De man gaat op zijn rug liggen in bed en jij klimt bovenop hem. Oelala. Je gaat gehurkt op hem zitten zodat je hem diep in je voelt. Dit vereist overigens wel enige spierkracht in je benen maar sexercising tijdens dit soort seksstandjes is zo slecht nog niet. Laat hem je clitoris stimuleren met zijn handen.

5. Scorpion

Klim bovenop je sekspartner met je gezicht de andere kant op. Laat je achterover zakken zodat je met je rug op de borst van je lover leunt. Oefening baart kunst. Hij heeft met zijn handen nu alle mogelijkheid om jouw clitoris te stimuleren tijdens het vrijen.

Welke van deze seksstandjes ga jij vanavond proberen?