Redactie
Redactie Love & Seks 8 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Ware liefde: zo weet je dat jij je wederhelft hebt gevonden

Niet iedereen heeft even veel geluk bij het vinden van zijn of haar wederhelft. Als je degene al wel hebt gevonden dan mag je van geluk spreken. Het voelt bijna bovennatuurlijk, zo sterk is jullie band. Soulmate, wederhelft of je geestverwant.

Genoeg woorden voor iets heel speciaals.

Wederhelft gevonden?

Ben je benieuwd of jouw lover ook daadwerkelijk jouw wederhelft is? De volgende acht dingen zijn het levende bewijs dat je je wederhelft hebt gevonden.

Hij of zij geeft je rust

Alleen al bij het zien van diegene’s gezicht slaak je een zucht van opluchting. Je hebt je die dag nog druk gemaakt over die onbeleefde meneer in de winkel of het gedrag van die idiote automobilist. Zodra je hem ziet vergeet je dat allemaal en komt er een bepaalde rust over je heen. Je voelt je zen, een gevoel wat niemand anders jou zo snel kan geven.

Je bent niet bezig met andere mannen, met andere liefdes, of spannende avonturen, je leven met hem voelt compleet.

Een blik zegt genoeg

Hij kan aan je ogen zien wat er aan de hand is. Ook al hou je vol dat er niets aan de hand is dan nog weet hij wel beter. Hij ziet direct als er iets is. Ook van tien meter afstand. Ontkennen heeft dan ook weinig zin. En dat is stiekem wel heel erg fijn.

Hij of zij weet echt wie jij diep van binnen bent

Ook als jij een rotstreek uithaalt of je niet helemaal jezelf bent op een feestje. Hij weet precies wie jij bent en waar je voor staat. Je hoeft jezelf dan ook nooit te verdedigen. Hij kent je door en door. Hij heeft de moeite genomen om je te leren kennen, en je te waarderen voor wie jij écht bent.

Hij of zij maakt je een beter mens

Deze man of vrouw maakt jou een beter mens. Hij benadrukt je goede eigenschappen en zorgt ervoor dat jij die ook iedere dag kunt tonen. Hij zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf bent. En iets mooiers kun je je niet wensen toch?

Hij of zij is er altijd voor je

Of diegene je nou aan de andere kant van het land moet ophalen omdat je de laatste trein hebt gemist of omdat je gewoon zomaar emotioneel bent. Hij of zij is er gewoon ALTIJD.

Jullie zijn één

Je voelt je één met je wederhelft. Ook al is hij of zij niet bij je is dan nog voelt het alsof jullie samen zijn. Zelfs de grootste afstand maakt jullie niet minder hecht.

Hij of zij gelooft in je

Hoe ontzettend fijn is het als iemand jou door dik en dun steunt, je motiveert, je aanmoedigt, en achter je staat. Niemand kan alles alleen, en het feit dat hij in je gelooft met heel zijn hart, dat helpt jou om te komen waar je bent.

Hou je lover stevig vast, want dit is hét.

Lees ook: De populairste datingapps van dit moment waar jij zeker weten de liefde van je leven gaat vinden