Emma Toussain
Emma Toussain Reality 2 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Amy Rose en Saul vieren hele bijzondere datum

Dat er écht liefde uit een tv-programma kan ontstaan, dat bewijzen Saul en Amy Rose uit Winter Vol Liefde. De twee zijn ontzettend happy samen en verwachten ook een kleine. Ze vieren dan ook een speciale datum, zo laat Amy weten op Instagram.

Amy Rose en Saul 1 jaar samen

“1 jaar jij&ik, 1 jaar onvoorwaardelijke liefde naar elkaar toe, 1 jaar vol herinneringen, 1 jaar en nog voor altijd te gaan. Dankjewel mijn lieve Saul en liefste papa to be, we houden van jou!” schrijft Amy bij de foto van hen twee.

In verwachting

Dat de relatie goed gaat, is te zien aan de kleine op komst. De twee kunnen niet wachten om ouders te worden en Amy deelt dan ook inmiddels regelmatig dingen over haar zwangerschap. “Ik ben nu dus 16 weken en 5 dagen,” zo deelde Amy vorige week. “Ik begin nu steeds meer een buikje te zien en in de avond is hij wel al groter”, zo vertelt ze daarna. “Zoals jullie kunnen zien pas ik ook niet meer alle broeken, ik vouw nu zo mijn knoop naar binnen. Ik ga na dit weekend naar Milaan toe dus dan ga ik even wat broekjes halen met wat stretch erin.”