Redactie
Redactie Love & Seks 30 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Zit je bovenop tijdens de seks? Spel dan dit woord met je heupen voor een zinderend orgasme

Tijdens de seks doen we waar we onszelf prettig bij voelen en wat voor ons werkt, want iedere meid heeft zo haar eigen pleasures. Toch is het soms weleens tijd om iets nieuws te proberen met je lover, denk aan een nieuw standje of een nieuw trucje. En dat nieuwe trucje, die hebben wij voor je gevonden. Het internet gaat namelijk los om de ‘coconut-trick’ en wij leggen ‘m uit.

We doen ons best, maar we komen niet tijdens iedere vrijpartij op een geweldig hoogtepunt. Dit is hartstikke normaal en het gebeurt iedereen. Toch is er een manier om ons lichaam dat laatste zetje te geven richtig een spetterend orgasme. We hopen dat je een beetje hebt opgelet tijdens de Engelse les, want het enige wat je hoeft te doen is een woord spellen.

Als je dit woord spelt met je heupen tijdens cowgirl-seks bereik je sneller het hoogtepunt

De ene meid zit hartstikke graag on top tijdens de seks, terwijl de andere meid het maar niets vindt. Het voelt soms een beetje onwennig en je weet je met jezelf geen raad. En dat terwijl je het liefst zo fierce als Beyoncé je ding wil doen. Gelukkig is de tip der tips nu opgedoken op Twitter, hierdoor weet jij precies wat je moet doen om jezelf én je lover een orgasme te bezorgen.

Het zit ‘m allemaal in de heupen en hoe je die beweegt. Zit je bovenop? Spel dan het woord coconut met je heupen en voordat je het streepje op de T hebt weten te zetten zijn jullie al op het hoogtepunt.

Natuurlijk verschilt ieder lichaam en wordt misschien niet iedereen hier opgewonden van. Toch is het het proberen waard, zeker als jij lichtelijk onzeker bent bovenop. Zo heb je wat afleiding en geniet je meer van de sexy-time met je partner.

Lees ook: Yes, please! De beste pornasites op een rijtje