Redactie
Redactie Love & Seks 27 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 11 x wat hem tijdens de seks totaal niet boeit

We zijn soms allemaal ietwat onzeker tijdens de seks. Niets raars aan. Maar geen zorgen, een man maakt het allemaal niet zoveel uit.

Het maakt een man niet uit of:

1. je haar hebt of niet down under

Oké je hoeft niet met bossen aan te komen zetten maar of je je nou net hebt geschoren of een paar dagen geleden.. Het maakt ons niet uit. We zijn blij dat we eindelijk seks hebben. Weet je hoeveel mannen er nu jaloers op ons zijn? Dat ene schaamhaartje meer of minder boeit niet, we hebben gescoord. Hell yeah.

2. hoe nat je bent

Je kan nooit té nat zijn en ook niet té droog. En anders pakken we er wel een beetje glijmiddel bij.

3. je vagina geluid maakt tijdens de seks

Zolang jij er niet akward over gaat doen is er niets aan de hand. Dit is wat er kan gebeuren op het moment dat wij erin en eruit glijden. Er ontsnapt lucht. Ga gewoon door, lach er desnoods om, maar ga vooral verder met wat je net aan het doen was want dat is gruwelijk lekker.

4. je teveel of te weinig geluid maakt

Schreeuw als je wil schreeuwen. Doe het niet in ons oor. Hou ook een beetje rekening met de buren. Maar verder, laat je gaan wild beest. Ben je juist van de stille kant? Ook prima. We voelen heus wel of we op de goede weg zitten. Zo goed zijn we wel.

5. je shaking pompoms hebt

Seks staat gelijk aan bewegen, en bij beweging shaken je borsten nou eenmaal mee. Als je niet zou bouncen zouden wij iets niet goed doen. Shaken ze iets te hard? Pak ze vast met je handen of, nog beter, speel met ze. Rock on.

6. dat je een anus hebt

Yep, hij zit er. Yep, hij zit er bij iedere vrouw. Yep, wij weten dat ie er zit. Yep, hebben we al vaker gezien. Doe er gewoon niet raar over. Afgesproken.

7. een idioot ‘ik heb seks’ gezicht trekt

Denk niet teveel na over je gezicht, geil kijken gaat echt vanzelf. Concentreer je maar op iets anders..

8. je haar in een staart zit of los

Eraan trekken kunnen we sowieso wel. Los of vast. En je speldjes uit je haar halen terwijl je bovenop ons zit leidt alleen maar af.

9. hoelang het je kost om klaar te komen

Hey, het is geen race tegen de klok dame. Het is niet alsof je de hoofdprijs wint als je snel klaarkomt ofzo.

10. je aanwijzigingen geeft of niet

Zolang je niet zegt: ‘Asshole, je snapt toch ook wel dat mijn clitoris niet daar zit’ is het al prima.

11. je het voorspel overslaat

Je neemt in een restaurant ook niet altijd een voorgerecht toch? Soms ga je gewoon gelijk voor het grote stuk rode vlees. Dat mag heus nu ook wel. Het hoeft niet altijd. Wel soms, of nou ja vaak, of eigenlijk bijna altijd.

Lees ook: Singles hebben in coronacrisis minder seks dan daarvoor