Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Dames schrikken van deze heftige uitspraak tijdens eerste Temptation Island-kampvuur

Gister was het donderdag en dat betekent maar één ding: een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave. In deze aflevering ontmoeten de dames nieuwe single mannen en ook gaan ze hun eerste kampvuur beleven. Zijn het positieve beelden en vallen de mannen in de smaak?

Let’s talk.

De stellen en singles van Temptation Island: Love or Leave

Dit jaar mochten de koppels, die meedoen aan Temptation Island: Love or Leave, in Nederland al kiezen welke singles mee zouden gaan op reis. Dit zijn de ‘eerste’ keuzes van de deelnemende koppels op een rijtje:

Ivo & Maris: Esmé en Estefany + Hans en Orfeo
René & Annebel: Ceyenne en Michelle + Ramon en Milton
Jan Sietse & Linde: Nena en Fleur + Kenzo en Jari
Whitney & Iris: Veerle en Iris + Daniël en Ray

Naast Ramon, Milton, Hans, Orfeo, Kenzo, Jari, Daniël en Ray zijn er nu nog drie nieuwe mannen in de vrouwenvilla. Wij stellen ze kort aan je voor. De 30-jarige Sharkuni komt uit Rotterdam en werkt als jeugdhulpverlener. Dylan is 22 jaar oud en komt uit Gouda en hij werkt als stukadoor. Last but not least: Ralph, hij is 23 jaar oud en komt uit Ede.

Het kampvuur

Uiteindelijk is het tijd voor het eerste kampvuur van dit seizoen Temptation Island: Love or Leave. De beelden van Linde laten zien dat Sietse het naar zijn zin heeft: “Ik zie dat mijn vriend misschien wel iets meer de connectie aangaat dan ik verwacht had.” Ze laat de beelden even bezinken, voordat ze kan zeggen of zij het goede of slechte beelden vindt. De beelden voor Annebel waren niet vervelend maar ze hoopt wel dat de beelden ook zo blijven. René had bij de ontmoeting die ze met elkaar gehad hadden gezegd dat ze erge beelden kon verwachten, dit was gelukkig niet het geval.

Heftige uitspraak

Iris schrok van het beeld waarop ze Whitney horen zeggen: “Kuthoer? Nee die thuis.” Ook de andere dames keken met grote ogen naar dit beeld. Maar de grote vraag is: ging dit over Iris? Of iemand anders?

En dan nog even over de beelden van Ivo.. Ondanks dat de meeste kijkers denken dat de relatie van Ivo en Maris het programma niet gaat overleven, heeft Maris er nog alle vertrouwen in.

Ze huilde tranen van geluk bij het zien van haar beelden. Ze vindt zelf dat ze niks heeft om zich zorgen over te maken.

Vooruitblik

In de volgende aflevering van Temptation Island: Love or Leave zien we dat de iPad van Iris ‘afgaat’. Ook onthult presentatrice Monica een nieuw element van Temptation Island aan de dames én het is tijd voor het eerste kampvuur in de mannenvilla.

Ivo en Maris uit Temptation Island deden eerder mee aan dit realityprogramma