Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Ivo en Maris uit Temptation Island deden eerder mee aan dit realityprogramma

Als jij al bent begonnen aan het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’, dan weet je vast ook dat het nu al een beetje mis gaat met de relatie van Ivo en Maris. Ivo kreeg op dag 1 al een diepe connectie met een van de vrijgezelle dames en vertelde dan ook aan zijn vriendin over dit contact. Toch zijn Ivo en Maris al langere tijd bezig met hun relatie en zoeken ze naar manieren om dit te laten werken.

Eerder deden ze samen mee aan een ander realityprogramma..

Reality

Ivo en Maris zijn al negen jaar samen en ze twijfelen aan de relatie. Ivo bekijkt het leven graag van dag tot dag en Maris houdt van plannen. Ze vind het dan ook vervelend dat ze geen toekomstplannen kan maken en Ivo vindt haar te gespannen. Tijdens de eerst afleveringen van Temptation Island zien we al hoe hij connectie maakt met Esmé, ook zo’n vrije geest.

Toch is dit niet de eerste reality-ervaring van het stel! Ze deden namelijk mee aan Free Love Paradise. In dit programma kijken stellen of een open relatie iets voor hen is. Dit doen ze door een connectie aan te gaan en geoorloofd met anderen te zoenen of naar bed te gaan.

Bekijk de trailer van de serie hieronder:

Deze show verscheen nooit in Nederland op de buis, het werd alleen in België uitgezonden. De twee wisten niet zo goed of een open relatie voor hen weggelegd was en gingen op dezelfde voet verder. Nu proberen ze ‘t op Temptation Island. Gaan ze het overleven?

Dit zijn de koppels van ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2022