Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Wacht ff: zijn Channah en Harrie (HVK) Snijders aan het daten?

Hold on. Soms lezen we geruchten waarvan we even moeten bijkomen. Vaak heeft dat te maken met overspel of relaties. Zo bleek afgelopen week dat Bachelor Thomas contact had met andere vrouwen tijdens zijn ‘relatie’ (oké, het was niet exclusief) en er lekte ook een video uit van een zoensessie met een andere dame. Ook Waylon bleek tijdens de zwangerschap van Bibi contact gehad te hebben met iemand anders. Naast al deze drama’s ontstaat er ook vaak genoeg liefde en het lijkt er nu op dat er wel een hele onverwachte romance is opgebloeid. Of een affaire.

Channah zou namelijk met Harrie Snijders daten.

Quentin zorgt voor juice

Tijdens een Q&A zorgt ex Quentin voor wat opschudding. Een volger vraagt aan hem: “Hoe zit het met Chan en haar relatie?”, waarop Quentin antwoordt met: “Geen idee maar hoor leuke verhalen over haar en & HVK.” @Fawrynotsawry zorgt voor wat verduidelijk en laat ons weten dat hij Harrie van het Kamp bedoeld. Fawry is er zelf een beetje klaar mee en post het volgende: “Jongens, HVK is Harry van het Kamp. Genoeg weer van deze sensatiezoeker”.

Bron: @fawrynotsawry

Channah en de liefde

De oud-EOTB deelneemster zou al een tijdje gelukkig zijn in de liefde met Orlando. Daarom zou het ook heel goed kunnen dat ex Quentin aan het stoken is.. óf hij weet meer over een eventuele affaire. ‘T lijkt ons sterk – maar you never know.