Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Channah Koerten over nieuwe liefde Orlando: ‘We weten dat het goed zit’

De relatie tussen Channah Koerten en ex Quentin ging niet altijd over rozen. De twee hebben dan ook een tijdje geleden besloten om uit elkaar te gaan en Channah inmiddels weer helemaal gelukkig in de liefde. Haar nieuwe vriend heet Orlando Seekes en hij is 40 jaar oud.

Channah weer verliefd

Channah en ex-vriend Quentin hebben meegedaan aan Ex On The Beach en zijn daarna in een intense knipperlicht-relatie beland. De twee hebben inmiddels een zoon en een dochter maar toch hebben ze besloten dat het beter is om uit elkaar te gaan. LINDA.meiden interviewt Channah terwijl ze naast haar nieuwe vriend Orlando zit. Ze vertelt: “We zijn nog niet zo heel lang samen en zagen elkaar voor het eerst in de sportschool. Ik ben weer helemaal into het sporten, dus het is een goede match.”

Over Orlando

Orlando is oud-voetballer en heeft ook bij SC Heerenveen gespeeld. Tegenwoordig staat hij vaker in de kickboks-ring dan op het veld. Niet gek dus dat ze elkaar in de sportschool zijn tegengekomen.

Ook laat Channah weten dat ze heel veel aandacht krijgen: “Sinds het nieuws bekend is, zijn we overweldigd door alle nieuwsberichten en persvragen. We hebben het nog best een tijdje geheim kunnen houden, maar vinden het niet erg dat het nu bekend is. We weten dat het goed zit en we zijn super blij en gelukkig.”

Wat vindt Quentin?

Hij is volgens Channah sinds het begin al op de hoogte van de relatie met Orlando: “Ze gaan goed met elkaar om en we zijn allemaal bevriend. Quentin gunt me alle liefde en geluk.” Toch was het wel even lastig voor Quentin om zijn ex met een ander te zien: “Tuurlijk, het is altijd een lastige situatie, maar we wisten allebei dat het eraan zat te komen. Quen komt vaak over de vloer voor de kids, dus we konden er niet omheen.”

Stiefpapa

De kids hebben de nieuwe vriend van hun moeder nog niet ontmoet want het stel wil niks haasten.
Ze vertelt: “Ik heb voor nu besloten de kinderen nog even niet aan hem voor te stellen. Ik wil ze niet meteen overal in meenemen, dat komt nog wel als de tijd daar is.”

Whut? Gaan de hoogzwangere Channah en Quentin van Temptation Island VIPS uit elkaar?