Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 7 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit is de nieuwe vriend van Ex On The Beach realityster Channah Koerten

Channah Koerten: we kennen haar allemaal van het programma Ex on the Beach: Double dutch 2018. Hier vond ze de liefde bij Quentin. Ook deden ze samen mee aan Temptation Island: VIPS. Het Temptation-avontuur eindigde vroegtijdig, omdat Channah zwanger bleek te zijn. Ze hebben inmiddels twee kinderen samen. Oktober 2021 besloot het koppel om de relatie definitief te beëindigen.

Nu heeft Channah een nieuwe liefde en dit is hem.

Geruchten

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat Channah een nieuwe vlam had. Dit kwam doordat ze tijdens een vragen rondje in haar verhaal op Instagram, op de vraag, “Ben je nog single?” antwoordde met een foto. Op deze foto staat een man met een petje, een grijze trui aan en een tattoo in zijn nek. Het gezicht van de man was helaas niet te zien, omdat zijn gezicht bedekt was met een hartjes sticker. Het Instagram account @reality.fbi, heeft toen zijn FBI-skills ingezet en is opzoek gegaan naar deze mystery man. Speurwerk met een goed resultaat:

Mystery man

Orlando Smeekes is geboren in Amsterdam en voetbalde voor onder meer Telstar, FC Volendam, Go Ahead Eagles en Maritzburg United (Zuid-Afrika). Ook is hij lid geweest van het nationale elftal van Curaçao. Nu richt zich sinds 2019 op kickboksen. Orlando is de nieuwe vlam van Channah en dat maakt hij maar al te goed duidelijk:

channah koerten
reality.fbi

Channah bevestigd relatie

Na alle geruchten bevestigd Channah vandaag aan @juicechannel dat ze inderdaad een relatie heeft met Orlando.

channah
juciechannel_

Laatst heeft Channah een huis gekocht op Curaçao met twee appartementen genaamd Huntu Homes, die ze uiteindelijk gaat verhuren. Of het stel samen gaat wonen weten we niet, we wensen ze in ieder geval veel geluk samen!

Realityster Channah emigreert met haar kinderen (zonder Quentin!) naar Curaçao