Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 27 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Twitter gaat los over Cleo en Antonio – het nieuwe koppel uit Temptation Island

Vorige week namen we afscheid van deze twee lovebirds in Temptation Island: Love or Leave. Gister werd er een nieuw koppel geïntroduceerd. Cleo en Antonio zijn een jaar samen en gaan het avontuur aan. Overleven zij de test? Kijkers op twitter hebben hun mening al gevormd over het stel en gaan los.

Let’s talk.

Cleo en Antonio

Het was liefde op het eerste gezicht toen de 21-jarige Cleo (ouderenverzorgster) en 24-jarige Antonio (ZZP’er en stratenmaker) hun eerste date hadden. Ze hebben elkaar leren kennen via social media en zijn nu een jaar officieel samen. Vanaf het begin af aan hebben Cleo en Antonio moeite met elkaar te vertrouwen. Dit is dan ook de reden dat het koppel meedoet aan de ultieme relatietest. Ze willen onderzoeken of ze de ware voor elkaar zijn en het gebrek aan vertrouwen in hun relatie kunnen herstellen.

Reacties

Op Twitter schrijven kijkers allemaal hetzelfde over Cleo en Antonio: “Die gaan het niet redden,” net als zo ongeveer ieder ander later ingevlogen koppel van de voorgaande seizoenen (denk maar aan Zach en Simone bijvoorbeeld). Ook zijn er zelfs kijkers die twijfelen aan de oprechtheid van het stel en vragen zich af of ze überhaupt wel echt een koppel zijn.

Denk jij dat deze twee écht een relatie hebben?

Dames schrikken van deze heftige uitspraak tijdens eerste Temptation Island-kampvuur