Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

‘B&B vol liefde’-fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de eerste aflevering

Afgelopen maandag was het eindelijk zover: toen verscheen de eerste aflevering van het nieuwste seizoen van B&B vol liefde op tv. Fans keken erg uit naar deze heerlijke serie en de eerste aflevering lijkt flink in de smaak te vallen. Fans gaan op Twitter namelijk helemaal los over het programma en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Eindelijk weer genieten!

B&B vol liefde

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is begonnen. Dat betekent dat deze zomer weer helemaal in het teken staat van de liefde. Nederlandse single B&B-eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven en daar kunnen kijkers sinds 11 juli van genieten. Acht B&B-eigenaren stellen hun harten open en hopen een leuke partner uit Nederland te vinden om de rest van hun leven mee te delen.

In deze zoektocht naar liefde zijn er weer vier single mannen en vier single vrouwen. Dit zijn dit jaar Denise uit Spanje, Hans en Natasja uit Frankrijk, Astrid uit Oostenrijk, Richard, Martijn en Ted uit Portugal en Hans uit Italië. Zij zijn helemaal klaar om de liefde van hun leven te vinden en fans zijn helemaal klaar om dit avontuur dagelijks te volgen.

Reacties

Op Twitter gaan kijkers natuurlijk alweer helemaal los om het programma en ze zeggen allemaal hetzelfde over de deelnemers. Kijkers hebben bijvoorbeeld genoeg te zeggen over Astrid. Zo schrijft een fan: “Astrid, het is gewoon niet handig dat je meedoet als je nog middenin je burn-out zit… #BenBvolliefde #BBvolliefde #BBVL.” Andere fans schrijven: “Nou, hij kan wel naar huis hoor. Dat wordt niks meer in het idyllische Oostenrijk #bbvl #benbvolliefde #bbvolliefde”, “Is Astrid met t mes op de keel gedwongen om mee te doen ofzo? Geen tijd, geen zin en niet echt gastvrij…. #benbvolliefde #bbvolliefde #bbvl.”

Over het avontuur van Hans hebben fans ook genoeg te zeggen. Zo schrijven fans: “Ik wil niet weten wat bij Hans uit de diepte opborrelt, HELP #bbvl #benbvolliefde #bbvolliefde” en “Ze denkt dat Hans haar leuk vindt. Ik heb nieuws voor je: Hans vindt iedereen leuk! #BenBvolliefde #BBvolliefde #BBVL.”

Vanaf afgelopen maandag kan je elke avond genieten van een nieuwe aflevering van B&B vol liefde.