Emma Toussain
Emma Toussain Reality 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Channah is weer single en geruchten gaan rond dat ze weer samen zou zijn met Quentin: hoe zit dat?

Het liefdesverhaal van Channah en Orlando is over. Channah heeft aan Grazia bevestigd dat ze 1,5 week geleden besloten hebben uit elkaar te gaan. Het magazine belde met de realityster om te vragen hoe het nu met haar gaat. Ook gaan er geruchten rond dat ze weer zou daten met baby daddy Quentin. Dat gerucht wordt versterkt door beelden die nu rondgaan op social media – de twee zijn namelijk dansend op een boot gespot.

Hoe zit dat nou?

Channah is weer single

Begin maart liet Channah weten dat ze verliefd was op Orlando, een oud-voetballer van o.a. SC Heereveen. Ze kregen dagelijks persaanvragen voor interviews over hun relatie, maar dat zagen ze toen niet echt zitten. Wel liet ze weten dat ze erg blij was met haar nieuwe situatie: “We weten dat het goed zit en we zijn super blij en gelukkig.”

Toch zat het niet helemaal lekker tussen de twee. Channah laat weten: “Er was eigenlijk altijd wel gezeur, en we konden niet goed met elkaar praten. Ik wil een relatie waarin het gewoon lekker gaat en dat je het echt gezellig met elkaar hebt. Dat het positief is en je het echt leuk met elkaar hebt. Ik wil ook niet slecht over Orlando praten, maar het is gewoon beter dat we uit elkaar zijn.”

Hoe zit het dan met.. Quentin?

Er werden beelden rondgestuurd van Channah die samen met Quentin aan het dansen is op een boot. Zijn ze dan toch weer samen? Dat verhaal wil Channah dan ook gelijk ontkrachten: “Die verhalen krijg je nu allemaal, maar dat is echt niet het geval. Met Quen is er echt helemaal niks. We hebben inderdaad gedanst op een bootfeestje. Maar die paar seconden in het filmpje waarin we samen dansten, was ook alles.”

Nou, weten we dat ook weer!

Wacht ff: zijn Channah en Harrie (HVK) Snijders aan het daten?