Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 29 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De documentaire over het leven van André Hazes Jr. is vanaf déze datum te zien op Videoland

April dit jaar kwam het nieuws dan eindelijk naar buiten: André Hazes krijgt zijn eigen documentaire op Videoland. r gingen meerdere verhalen rond over het feit dat André gevolgd zou worden door camera’s maar niemand wist hoe dit precies zat. En nu is het zover, de docu verschijnt bijna op de streamingsdienst en wij praten je alvast even bij.

Zijn ex-liefje Sarah van Soelen schijnt ook een documentaire op Videoland te krijgen. Toeval?

De documentaire over het leven van André Hazes Jr. is vanaf 20 oktober te zien op Videoland

Nog maar drie weken en dan kunnen we in geur en kleur meegenieten van het leven van André Hazes. We weten allemaal dat hij het niet altijd makkelijk heeft gehad. Hij kampte met een verslaving en vierde laatst dat hij een jaar clean is.

Videoland laat weten André al anderhalf jaar lang te volgen. En zoals jullie (waarschijnlijk) wel weten is er in die tijd heel veel gebeurd in het leven van Hazes. Denk aan de onstuimige relatie met Sarah van Soelen, en zijn korte relatie met Anne Rose. Ook baby-momma Monique komt nog regelmatig in beeld en we hopen eindelijk antwoord te krijgen op de vraag of deze twee weer samen zijn.

We hoeven niet lang meer te wachten op de antwoorden, want op 20 oktober verschijnt de docu op Videoland. En ze volgenden hem niet één jaar, maar twee. Dus alle verhalen die zich de ronde deden rondom Hazes, worden nu eindelijk vanuit zijn kant vertelt en daar zijn wij erg benieuwd naar.

Sarah van Soelen schijnt ook een realityserie op Videoland te krijgen

En dat verbaast ons weer helemaal niets. Juicekanaal Life of Yvonne maakte het nieuws bekend. Zo zegt ze het volgende: “Volgens een spion heeft Soel inderdaad een pilotaflevering gedraaid voor waarschijnlijk Videoland. Daar kwamen hele interessante dingen in voor, namelijk een stukje met haar ouders en een stukje in de winkel waar ze werkt.” Videoland heeft al een groot aanbod met realityseries, maar het zou zomaar kunnen dat we binnenkort ook de realityserie van Sarah van Soelen op de streamingsdienst kunnen bekijken. Aanstaande vrijdag hoort Sarah of Videoland geïnteresseerd is in haar realityserie en of het doorgaat. Spannend!