Audrey Garot
Audrey Garot Reality 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Zijn Anita en Alwin uit Married at First Sight nog samen?

In het programma Married at First Sight: Match or Mistake werden Anita en Alwin aan elkaar gekoppeld. Na een klein dipje in hun relatie leken de twee steeds meer naar elkaar toe te groeien. Ook tijdens de final vows van vorige week spraken zij beide uit dat ze een match zijn en dat ze verder willen gaan met elkaar. Maar hoe zit dat nu.. zijn ze nog bij elkaar?

In de reünie werd het verlossende woord gegeven.

Zijn Anita en Alwin nog bij elkaar?

Het leek zo goed te gaan tussen de twee en wat was het een mooi koppel. Maar helaas bleek uit de reünie-aflevering dat ze niet meer samen zijn. Zo zegt Anita: “Het gaat goed met ons, maar we zijn niet meer samen”. Awh, sad!

Alwin vertelt zijn kant van het verhaal en waar het is misgegaan: “Ik was heel benieuwd hoe het zou zijn in ons dagelijks leven. Het is toch anders dan wanneer je aan het experiment meedoet. Het kwam er eigenlijk op neer dat we wel contact zochten via de app. We wilden ook afspreken, maar het is er eigenlijk niet meer van gekomen.” Anita dacht daar anders over en vond vooral dat de communicatie tussen hen niet goed verliep. Ook vond Anita dat Alwin nooit eerlijk over zijn gevoel is geweest. Het is wel duidelijk dat de twee allebei heel anders naar de situatie kijken.

Final vows

Alwin blikt terug op de final vows die Anita voor hem schreef. Hierin vertelde zij dat Alwin hun toekomst in handen had en dit viel bij Alwin niet goed. “Dat vond ik passief. Ik kan niet alleen dansen; dat kan ik niet alleen. Ik ga niet achter iemand aanjagen, dat heb ik genoeg gedaan”, vertelde Alwin. Vervolgens vertelt Anita hoe zij de final vows heeft beleefd. “Na de final vows, twee uur daarna, hebben we op het balkon gezeten. En vroeg ik: ‘Schat, er zijn geen camera’s meer, iedereen en alles is weg. Hoe stond je er echt in?’ Toen zei hij: ‘We verschillen wel echt van elkaar. We kunnen beter vrienden zijn en ik denk dat we het hier beter bij moeten laten.”

Het is jammer dat Anita en Alwin het avontuur toch niet hebben overleefd samen. Gelukkig zijn de tortelduifjes Toychyro en Laurie nog wel bij elkaar.

Whut?! Kendall heeft gekust met déze MAFS-kandidaat