Audrey Garot
Audrey Garot Reality 27 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Whut?! Kendall heeft gekust met déze MAFS-kandidaat

Vorige week was de laatste aflevering van ons favoriete programma Married at First Sight: Match or Mistake te zien op Videoland. Hierin was te zien dat de overige deelnemers van het programma hun final vows uitspraken. Ook werd het duidelijk wie er met elkaar verder gaan en wie single het programma verlaten. Gisteren was het tijd voor de reünie, waarin Kendall toch wel een klein bommetje dropt en vertelt dat ze met een andere MAFS-kandidaat heeft gekust. OMG!

Dit hadden we niet zien aankomen.

Kendall heeft gekust met andere MAFS-kandidaat

In Married at First Sight: Match or Mistake werd Kendall gekoppeld aan Rizwan. Het werd al snel duidelijk dat het niks zou worden tussen de twee en dat Kendall een andere kandidaat ook wel zag zitten, namelijk Feyyaz. Uiteindelijk werd het ook niks tussen hen, maar wat blijkt nu? Kendall heeft tijdens het programma gekust met MAFS-kandidaat Jesse, die destijds nog getrouwd was met Roxy. Het gebeurde op de avond dat Kendall en Rizwan hadden besloten het programma te verlaten. Zo vertelt Kendall: “Jesse en ik hebben, vlak voor ik wegging, heel veel gedronken. Toen is er een klein kusje geweest tussen Jesse en mij. Ik denk dat we daar allebei wel spijt van hebben. Het had niet mogen gebeuren.” Shocking!

Issues met vertrouwen

Wat het verhaal nog een stukje erger maakt, is dat Roxy destijds helemaal van niks wist. Dit verhaal kwam voor haar dus helemaal uit de lucht vallen. Dat Roxy het niet eens was met de aanpak van Kendall en Jesse, dat is één ding wat zeker is: “Dat het gebeurd is, dat is zo. Maar hoe daar dan vervolgens mee omgegaan is… toen voelde ik me wel even in de zeik gezet, ja. Het is mij niet verteld. Ik kan dat niet begrijpen dat je zo met mensen omgaat. Dan hoor je wel: ‘We wilden er geen ding van maken.’ Maar ik heb gewoon heel veel issues met vertrouwen. Ik vind het belangrijk dat je eerlijk bent. Als ik het meteen had gehoord, was ik misschien niet boos geworden. Dan wist ik ook waar ik aan toe was.”

Ook Jesse heeft natuurlijk wat uit te leggen, aangezien hij toen nog getrouwd was met Roxy. “Het had niet gehoeven, het had niet gemoeten. Het is gebeurd en je kan niet meer terug. Maar Kendall was al klaar, bij mij was het klaar. Het was al een gesloten deur.”

Feyyaz uit MAFS betrapt op contact met andere dames tijdens opnames