Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 27 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De spannende serie Killer Camp begint binnenkort en dit zijn de deelnemers

Vanaf 14 oktober begint de nieuwe Nederlandse serie Killer Camp op Prime Video. In deze serie overnachten elf influencers op een creepy kampeerpark. Eén van de deelnemers is de ‘moordenaar’ die elke nacht een andere deelnemer elimineert. Hierdoor wordt de groep elke dag kleiner en moet de groep erachter zien te komen wie nou de ‘moordenaar’ is..

En de serie komt net op tijd voor Halloween!

Wat is Killer Camp?

De groep verblijft in het Kamp van Watervreugd bij Het Blauwe Meer in Drenthe. Eén van hen is dus de ‘seriemoordenaar’ die een plan bedenkt om hen één voor één te elimineren. Hierdoor moeten de overige deelnemers in een kat-en-muisspel vechten voor hun leven en ondertussen moeten ze proberen de ‘moordenaar’ te ontmaskeren. Er is een geldprijs van € 20.000 te verdelen. Ruud Smulders presenteert de serie en zal de deelnemers bijstaan in dit spannende spel.

Het is je misschien al opgevallen, want de serie Killer Camp lijkt een beetje op televisieprogramma’s De Verraders en Wie is de Mol?. In deze programma’s worden er ook mensen geëlimineerd, maar er is toch wel één verschil: in de serie Killer Camp gaat het er een stuk bloederiger aan toe. De serie komt net op tijd voor Halloween, zodat we deze alvast in de Halloween-sferen kunnen komen met deze angstaanjagende show. We can’t wait!

De deelnemers van Killer Camp

E doen elf influencers mee aan Killer Camp. De volgende personen verschijnen in de serie: Anna Nooshin, Janice Blok, voormalig De Bachelorette-kandidaat Niek Marijnissen, model Isadee Jansen, TikTokker Iris Rulkens, TikTokker Antonie Lokhorst, presentator radio-dj Ouassima Tajmout, vlogger King Faisel, rapper Leafs, YouTuber Thomas Brok en YouTuber Marije Zuurveld.

Janice Blok deelt op haar Instagram dat zij één van de deelnemers is en ook deelt ze alvast wat beelden van de nieuwe serie.

Vanaf 14 oktober zijn er elke week twee nieuwe afleveringen te zien van Killer Camp op Prime Video.

The Masked Singer komt terug en het begint sneller dan je denkt