Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 20 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

LIEF! Realitysterren Niek Marijnissen en Joan Pronk zijn officieel een stelletje

Niek Marijnissen en Joan Pronk hebben het al een tijdje gezellig met elkaar. Hoewel we de liefde tussen de twee niet kunnen missen op Instagram, zijn ze sinds twee dagen pas officieel een koppel. Niek nam Joan mee naar een romantische plek en natuurlijk werd alles vastgelegd.

Er hangt liefde in de lucht!

‘Save the date’

Het koppel is op dit moment aan het genieten van een heerlijke vakantie in de zon. Joan Pronk liet via Instagram weten dat ze de tijd van hun leven hebben, ze zitten samen namelijk op het zonnige Curaçao. Maar naast dat het koppel het zo leuk heeft samen had Niek een verrassing voor Joan geregeld. Hij organiseerde namelijk een romantische avond om Joan officieel verkering te vragen. Hoe schattig!

Niek deelde op Instagram video’s van een diner bij zonsondergang. “Wat is het leven toch mooi hè” zei Niek. Joan antwoordde hierop: “Helemaal met zo’n knappe vent naast me.” Niet veel later stond er bij de video “18-1-2022❤️🔒”.

“Save the date, jongens,” roept Joan vervolgens. Te Schattig!

Lovereality deelt de foto (die eerder door Niek geplaatst werd in zijn verhaal) op Instagram

Joan Pronk en Niek Marijnissen zijn verliefd

Joan Pronk en Niek Marijnissen kennen elkaar van het programma ‘Like Me I’m Famous’ en hadden vanaf moment één al een enorme klik.

Wanneer Joan in een van haar vlogs vertelt over Niek is ze zichtbaar enthousiast en er verschijnt een grote glimlach als ze erover begint: ‘Ik ben alweer aan het daten en ik vind dat het tijd wordt om te vertellen omdat het super goed gaat. De klik is er en de vonken spatten er vanaf zoals hij dat zegt, of zoals Niek dat zegt’.

Joan gaat verder: ‘We kunnen praten over alles, we kunnen zoveel lachen met elkaar en het is ook wel een beetje eng want het gaat allemaal best wel snel’. Ook vertelt ze dat het voor haar niet meer voelt als daten en dat de relatie er wel aan zit te komen. Nu is de relatie dus eindelijk officieel!

Schaatskoppel Koen Verweij en Jutta Leerdam te zien in eigen documentaire op Videoland